Segítség Az Árvíz Áldozatainak - www.takarekbank.hu

A Völgység-Hegyhát Takarékszövetkezet működési körzetében számos település jelentős károkat szenvedett az elmúlt hetekben. Így az országos médiákban is megjelent Sásd, Csíkóstőttős és további Tolna, Baranya megyei községek. Üzleti partnereink és főleg az agrárvállalkozóink szántóföldjének nagy része ma is víz alatt áll, így még felmérhetetlen a keletkezett kár.

Takarékszövetkezetünk azonban haladéktalanul cselekedett és Csíkóstőttős részére 500 ezer, Sásd részére 250 ezer, a Sorsfordító Alapítványnak pedig 100 ezer Ft felajánlást tett, melyet már alapítványi közreműködéssel folyósítottunk is. Ugyanakkor térségünkön kívül eső károsultakon is segíteni szeretnénk, így a Felsőzsolcai Takarék munkatársai kárenyhítésére ajánljuk fel célzottan 250 ezer Ft-ot. Lehetőségeinkhez mérten megtettünk mindent, hogy enyhítsünk honfitársainkat ért károkon, továbbá hogy megkönnyítsük az árvíz által hátrahagyott katasztrófa felszámolását.

 

Fotó: Tóth István Zsolt

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy az Azonnali Fizetési Rendszerben tervezett karbantartás miatt várhatóan 2022.05.21. 23:30 - 2022.05.22. 04:00 óra között 1-3 perces szolgáltatás kiesés várható. Ezen időszak alatt az azonnali fizetési tranzakciók elutasításra kerülhetnek.

 

Részletek