Segítő Kéz A Pénzügyek Világában - www.takarekbank.hu

Az Országos Takarékszövetkezeti Szövetség és Takarékszövetkezetünk régiós konferenciát tartott a polgármesterek számára Kaposszekcsőn Már évek óta hagyomány, hogy az év elején tájékoztatjuk az önkormányzatokat a legfrissebb jogszabályi változásokról, felhívjuk figyelmüket az új lehetőségekre.

Az önkormányzatok mellett a többcélú kistérségi társulások is hasznos tudnivalókkal gazdagodhattak a Pénzügyminisztérium szakembereinek előadásaiból. Az idei rendezvény rendhagyó volt, ugyanis nem csak Tolna, hanem Somogy és Zala megyéből is érkeztek résztvevők.

"Takarékszövetkezetünk nem hagyja magára az önkormányzatokat a bonyolult banki világban. Természetesen nem kell mindenkinek ismernie a banki nyelvezetet, legfontosabb, hogy legyen, aki kézenfogja és vezeti. Fontosnak tartjuk azonban, hogy a buktatókat is felfedjük ügyfeleink előtt." - mondták a rendezvény szervezői.

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy az Azonnali Fizetési Rendszerben tervezett karbantartás miatt várhatóan 2022.05.21. 23:30 - 2022.05.22. 04:00 óra között 1-3 perces szolgáltatás kiesés várható. Ezen időszak alatt az azonnali fizetési tranzakciók elutasításra kerülhetnek.

 

Részletek