Prémium Csodakártya - www.takarekbank.hu

A Hungária Takaréknál elérhető a Prémium Egészségpénztár új, egyedi szolgáltatása, melyet Csodakártyának neveztek el. A Csodakártyán azonnal rendelkezésre áll a pénz, amikor fizetni szeretnénk vele, nem kell előre feltölteni az egészségszámlát, sőt nem is kell pénzt tárolni ott.

Ráadásul minden vásárlás után igénybe vehető a 20% adókedvezmény. Ha "csodásítjuk" az egészségkártyát, akkor összekötjük azt egy tetszőleges bankkártyával. Így az egészségkártyával akkor is vásárolhatunk, ha az egészségszámlán nincs pénz, hiszen az a bankkártyáról automatikusan a kellő mértékig feltöltődik.

 

Miért jó ez?
Nem kell bajlódni az egészségszámla feltöltésével, sem a számlák beküldésével.
Mivel az egészségszámlára minden vásárláskor pénz érkezik, minden forint után automatikusan 20% adókedvezményre válunk jogosulttá.

 

Mit tud még a Csodakártya?
Ha "csodásított" egészségkártyánk van, beszedési limit is megadható, így a készpénzes számlák kifizetéséhez szükséges pénz átutalásával, befizetésével sem kell bajlódni. Készpénzes számla kérésére szükség lehet ugyanis, ha adott szolgáltató partner nem kártyaelfogadó hely és a vásárlásról készpénzes számlát kell kérni.

A Csodakártyával a fedezethiány miatt várakozó, készpénzzel kifizetett egészségpénztári számlák kifizetésre, illetve az igényelt szolgáltatások díjai kiegyenlítésre kerülnek, méghozzá úgy, hogy a pénzt a lehető legrövidebb ideig kelljen nélkülözni.

 

Minden héten egy alkalommal (hétfőnként) megvizsgálják, hogy vannak-e egyenleghiány miatt kifizetésre váró számlák és amennyiben igen, a számlák összegét a megadott havi korlát figyelembevételével leemelik a bankkártyáról, könyvelik az egyéni számlán, majd a kifizetésre váró készpénzes számlák összegét átutalják, illetve az igényelt szolgáltatások kiegyenlítése is megtörténik.

 

Ez a kiegészítő szolgáltatás ismét egy olyan pluszt ad az egészségpénztári tagoknak, ami más pénztáraknál nem elérhető.
A további részletekről érdeklődkön fiókjainkban.

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy az Azonnali Fizetési Rendszerben tervezett karbantartás miatt várhatóan 2022.05.21. 23:30 - 2022.05.22. 04:00 óra között 1-3 perces szolgáltatás kiesés várható. Ezen időszak alatt az azonnali fizetési tranzakciók elutasításra kerülhetnek.

 

Részletek