Takarékunk a legkiválóbb ügyfeleknek tartott vállalkozói fórumot Bonyhádon, ahol lehetőségünk volt nagyító alá venni az eddigi eredményeinket valamint kirajzolni a partnereinkkel közös jövőképet.

Takarékunk a legkiválóbb ügyfeleknek tartott vállalkozói fórumot Bonyhádon, ahol lehetőségünk volt nagyító alá venni az eddigi eredményeinket valamint kirajzolni a partnereinkkel közös jövőképet. A rendezvényre mintegy 60 vállalkozó látogatott el, akiket Brauer János elnök-ügyvezető igazgató tájékoztatott az ötven éves pénzintézet elmúlt évi eseményeiről, sikereiről. Az előadássorozatot Fausztné Czirják Zsanett, a NAV Tolna Megyei Adóigazgatóságának vezetője folytatta az új csúcsszerv feladatairól, ellenőrzési prioritásairól. Az SHS Kft. munkatársai a 2011. évi pályázati lehetőségekről tájékoztatták a jelenlévőket, majd Gáspár Csaba ügyvezető igazgató adott bővebb felvilágosítást az Új Széchenyi Tervhez kapcsolódó hitelkonstrukciókról. A szakmai előadások után kötetlen beszélgetéssel, állófogadással zárult a program.

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy az Azonnali Fizetési Rendszerben tervezett karbantartás miatt várhatóan 2022.05.21. 23:30 - 2022.05.22. 04:00 óra között 1-3 perces szolgáltatás kiesés várható. Ezen időszak alatt az azonnali fizetési tranzakciók elutasításra kerülhetnek.

 

Részletek