A takarékszövetkezetek immár nyolcadik éve hívják eszmecserére, konzultációra önkormányzati ügyfeleiket az újév beköszöntével változó jogszabályi környezetről, a fejlesztési lehetőségekről, kistérségi együttműködésről, az EU-s források felhasználásáról és a forrásteremtés, projekttervezés módjáról.

A közelmúltban a pécsi Palatinus szálló dísztermében dr. Varga Sándor, a Pénzügyminisztérium Önkormányzati és Területfejlesztési Főosztálya vezetője, Hopka Viktória, az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium Önkormányzati és Gazdasági Főosztálya helyettes vezetője és dr. Szegvári Péter, a Regionális Fejlesztési Holding vezérigazgató-helyettese találkozott a települési önkormányzatok vezetőivel, a régió polgármestereivel, alpolgármestereivel, jegyzőivel és pénzügyi szakembereivel, akiket a régió takarékszövetkezetei - köztük a Völgység-Hegyhát Takarék vezetői - kísértek el a rendezvényre.

Tisztelt Ügyfelünk!


Kedvezményes díjazású számlacsomaggal várjuk a Sberbank kisvállalati ügyfeleit és az OBA kártalanításban érintett lakossági ügyfeleket a bank fiókjainkban.
A részletekkel kapcsolatban érdeklődjön kollégáinknál! Bankfiókokkal kapcsolatos információk: https://takarekbank.hu/atm-fiok