A dombóvári önkormányzat március 1-jén első alkalommal rendezte meg a Küzdősportok Napját, melynek a József Attila Általános Iskola tornaterme adott otthont.

A Szabó Csaba vezette Karatesuli tagjainak fegyelmezett formagyakorlatait, illetve harcos küzdelmeit követően a helyben fiókkal rendelkező Völgység-Hegyhát Takarékszövetkezet elnöke, Brauer János, valamint a pénzintézet területi igazgatója, Pintér Szilárd kesztyűket és egy ökölvívózsákot adott át a Bokszbarátok Klubja irányítóinak, Matuz Zsolt elnöknek, Parrag Gyula szakosztályvezetőnek és Koós Károly edzőnek. Az ifjú bunyósok egy látványos edzésbemutatóval hálálták meg az ajándékot az őket támogató cég képviselőinek. A folytatásban a mintegy százfős közönség láthatta még a Forgi Box Club tehetségeit, valamint a Vincze Zoltán trenírozta judosokat és ju-jutsukat. Az utóbb egyesület vendégeként tatamira lépő szekszárdi aikidosok is hatalmas sikert arattak remekbe szabott produkciójukkal. A program zárásaként Kehidai László négydanos ju-jutsu mester adott ízelítőt a hatásos önvédelemből.

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy az Azonnali Fizetési Rendszerben tervezett karbantartás miatt várhatóan 2022.05.21. 23:30 - 2022.05.22. 04:00 óra között 1-3 perces szolgáltatás kiesés várható. Ezen időszak alatt az azonnali fizetési tranzakciók elutasításra kerülhetnek.

 

Részletek