Összesen 17 csapat vívott szellemi csatát október 19-én, Szászváron a Völgység-Hegyhát Takarék és a Tolnai Népújság közös vetélkedőjén.

Méhecske a talpán, aki szorgoskodásban felveszi a versenyt a Takarékossági Világnap alkalmából szervezett "Gyűjtjük, gyarapítjuk" című vetélkedő résztvevőivel. A versenyen remekül teljesítettek a Tolna és Baranya megyei iskolások. Bár a reklámszlogen írásban az iregszemcsei hármas remekelt, a vetélkedőt a címvédő mindszentgodisai csapat nyerte. A második helyen a szekszárdi trió végzett, akik idén harmadik alkalommal vettek részt a versenyen, de máris a dobogó második helyét szerezték meg. A legizgalmasabbnak a végjáték bizonyult hiszen a bronzéremért két csapat vívott elmeharcot. A villámkérdéseknél a vásárosdombói lurkóknak jött ki jobban a lépés, de az aparhantiak sem szomorkodtak, a jókedv végig jellemezte a humoros, játékos vetélkedőt. A győztes mindszentgodisai csapattagok, Nidermayer Nóra, Szigeti Krisztina és Balog Tímea szinte hibátlanul vette az akadályokat, akiket leginkább a tippelős és a szlogenírásos feladat izzasztott meg. Lengyel János, a Tolnai Népújság főszerkesztő-kiadóvezetője, valamint a házigazdák, Bék János, Szászvár nagyközség polgármestere és Katos Sándor a helyi iskola igazgatója osztották Brauer Jánosnak, a Takarék elnök-ügyvezető igazgatójának véleményét, miszerint a mostani pénzügyi helyzetben különösen fontos, hogy a fiatal generáció megfelelő ismeretekkel rendelkezzen a gazdaságról. Jövőre a 25. jubileumi vetélkedő házigazdája Nagymányok városa lesz.

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy az Azonnali Fizetési Rendszerben tervezett karbantartás miatt várhatóan 2022.05.21. 23:30 - 2022.05.22. 04:00 óra között 1-3 perces szolgáltatás kiesés várható. Ezen időszak alatt az azonnali fizetési tranzakciók elutasításra kerülhetnek.

 

Részletek