Nehéz Sorsú Fiataloknak Segítettünk - www.takarekbank.hu

Kicsiknek és nagyoknak egyaránt kínált tartalmas kikapcsolódási lehetőséget az augusztus 11-12-én zajlott XVII. Tarka Marhafesztivál. – Sokan és sokat dolgoztak az Önkormányzat, a Vörösmarty Mihály Művelődési Központ, valamint a Magyartarka Tenyésztők Egyesületének szervezésében azért, hogy idén is megvalósuljon egy remek hétvége, egyben Bonyhád legnagyobb rendezvénye, a XVII. Tarka Marhafesztivál – mondta Vizin Balázs, a város kommunikációs munkatársa. Hozzátette, köszönet illeti őket, a támogatókat, és legfőképpen a fantasztikus közönséget.

A kétnapos rendezvény mintegy tízezer embert mozgatott meg, nem csak helybelieket és környékbelieket, hiszen az ország szinte minden pontjáról érkeztek résztvevők. Szikora Róbert és az R-GO szombat esti kiváló koncertjére megközelítően 5-7 ezer látogató volt kíváncsi, köztük voltak olyan rajongók, akik Debrecenből, vagy éppen Szentesről utaztak el Bonyhádra.

 

Az újdonságok mellett a hagyományos programelemek is gazdagították a hétvégét – mint a sokak által kedvelt főzőcske is, amelynek díjait ezúttal is a Hungária Takarék ajánlotta fel, amely a kezdetektől támogatja a térség legkiemelkedőbb gasztrokulturális közösségi eseményét. Sőt, idén – a Takarék társadalmi szerepvállalását erősítve, példázva – Gáspár Csaba ügyvezető igazgató kezdeményezésére jótékonysági akciót is életre hívott a régió meghatározó pénzintézete. Nehéz sorsú, rászoruló fiataloknak adományoztak sportmezeket, amiket a szombati napon Kiss Györgyi és Hahner Klaudia adott át a Takarék képviseletében Solymosi Anitának, a Család- és Gyermekjóléti Központ vezetőjének, aki a fiatalok nevében köszönettel fogadta a felajánlást.

Tisztelt Ügyfelünk!


Kedvezményes díjazású számlacsomaggal várjuk a Sberbank kisvállalati ügyfeleit és az OBA kártalanításban érintett lakossági ügyfeleket a bank fiókjainkban.
A részletekkel kapcsolatban érdeklődjön kollégáinknál! Bankfiókokkal kapcsolatos információk: https://takarekbank.hu/atm-fiok