Megújult Egységekkel Várja Az Ügyfeleket A Völgység Hegyhát

Megújult Egységekkel Várja Az Ügyfeleket A Völgység Hegyhát - www.takarekbank.hu

A pénzintézet – tudtuk meg Brauer János elnöktől – ebben az évben kiváltképp hangsúlyosan kezelte az egységmegújítást. A folyamat eredményeképpen a Baranya megyei Egyházaskozáron új bankautomatát állítottak rendszerbe, Mindszentgodisán pedig a pénztár kapott új köntöst.

Tolna megyében október 31-én a megújult nagymányoki egységet helyezték üzembe, ugyanezen a napon pedig a györei, korszerűsített fiók nyitotta meg kapuját, ünnepélyes körülmények közepette, Csoma József polgármester közreműködésével. A mintegy ötmillió forintból rendbehozott épület minden tekintetben megfelel a kor követelményeinek: az ügyfeleket kellemes környezettel és udvarias kiszolgálással várja. Az elnök hozzátette: a györei kirendeltség is példázza azt a megújult arculatot és filozófiát, melynek eredményei a vidék lakosságát szolgálják, egyebek mellett kedvező hitel- és betét termékekkel.

Tisztelt Ügyfelünk!


Kedvezményes díjazású számlacsomaggal várjuk a Sberbank kisvállalati ügyfeleit és az OBA kártalanításban érintett lakossági ügyfeleket a bank fiókjainkban.
A részletekkel kapcsolatban érdeklődjön kollégáinknál! Bankfiókokkal kapcsolatos információk: https://takarekbank.hu/atm-fiok