A megújult Hungária Takarék jövőképét mutatta be Gáspár Csaba ügyvezető igazgató azon az üzleti és partnertalálkozón, amelyet Pakson tartottunk 2017. december 11-én. Az összejövetelen Fehérvári Tamás, a Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke, valamint Kovács Sándor, Paks alpolgármestere is elismerően szólt a Hungária Takarék tevékenységéről. Mindketten kiemelték Paks város és az egész megye fejlesztéseiben vállalt szerepünket.

Gáspár Csaba ügyvezető igazgató aktívabb közreműködést képzel el a Paks II beruházás kapcsán, és fontosnak tartja az atomerőművel történő jelenlegi együttműködés bővítését is.

 

Elengedhetetlennek tartjuk az önkormányzattal való folyamatos, aktív kapcsolat fenntartását, továbbá a társadalmi felelősségvállalás jelentőségét is a Takarék és a város életében.

 

Pakson 1974 óta működik a jelenlegi Hungária Takarék kirendeltsége, ahol 5,7 milliárd forint megtakarítási állományt és több mint 2 milliárd forint kihelyezett hitelállományt kezelünk. Büszkék vagyunk arra, hogy a Paksi Atomerőmű Zrt. pénzügyi számlavezető partnere vagyunk. Az egységes, kibővült termékpaletta révén pedig az ügyfeleink minden igényt kielégítő termékeket és szolgáltatásokat tudnak igénybe venni.

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy az Azonnali Fizetési Rendszerben tervezett karbantartás miatt várhatóan 2022.05.21. 23:30 - 2022.05.22. 04:00 óra között 1-3 perces szolgáltatás kiesés várható. Ezen időszak alatt az azonnali fizetési tranzakciók elutasításra kerülhetnek.

 

Részletek