Megnyílt Új Kirendeltségünk A Bonyhádi Tescoban - www.takarekbank.hu

A bonyhádi ügyfelek egy új összefogásnak lehetnek haszonélvezői. A Völgység-Hegyhát Takarék és a Signal Biztosító Zrt. szövetségüket szorosabbra fonva megálmodták és kísérleti jelleggel útjára bocsátják a TakarékPont+ kirendeltséget. Az egység újszerűsége a szolgáltatások sokrétűségében és a helyszín adta lehetőségekben rejlik. Bevásárlóközpontban még soha nem nyitottak TakarékPont kirendeltséget.

1. A bonyhádi ügyfelek egy új összefogásnak lehetnek haszonélvezői. A Völgység-Hegyhát Takarék és a Signal Biztosító Zrt. szövetségüket szorosabbra fonva megálmodták és kísérleti jelleggel útjára bocsátják a TakarékPont+ kirendeltséget. Az egység újszerűsége a szolgáltatások sokrétűségében és a helyszín adta lehetőségekben rejlik. Bevásárlóközpontban még soha nem nyitottak TakarékPont kirendeltséget. A Signál Biztosító által nyújtott szolgáltatások a biztosítások kötésétől a kárrendezésig, a Takarék banki szolgáltatásai, valamint a Fundamenta Lakáskassza kedvező előtakarékossági termékei egy helyen hozzáférhetők annak, aki partnerének választja a TakarékPont+-t. Amitől külön csábítóvá válik a kirendeltség, hogy minden nap 9-19 óráig nyitva tart, ami lényegesen kedvezőbb a pénzintézetektől eddig megszokott ügyfélfogadási rendhez képest.

 

2. A Völgység-Hegyhát Takarék és a Signal Biztosító Zrt. közös promóciót hirdetetett meg. Célja az volt, hogy Bonyhád és környékének lakossága minél nagyobb körben ismerje meg a TakarékPont+ kirendeltségét. A játékban mindenki részt vehetett, aki kitöltött egy szelvényt és bedobta a bonyhádi Tesco-ban található kirendeltségben kihelyezett gyűjtőládába. 2008. szeptember 01-én kiderült, hogy a játékban résztvevők közül ki viheti haza a nyereményeket. A nyerteseknek az ünnepélyes megnyitón adta át ajándékukat Brauer János, a Völgység-Hegyhát Takarék elnök-ügyvezetője és Csata Dénes, a Signal Biztosító Zrt. vezérigazgató helyettese.

 

3. A megnyitó záróakkordjaként bejelentették, hogy a Völgység-Hegyhát Takarék és a Signal Biztosító Zrt. kizárólag a TakarékPont+ bonyhádi egységére kedvezménykártyát bocsát ki. Ezzel a kártyával a jelenlegi és új ügyfelek jelentős kedvezményekhez juthatnak. Az elkövetkező hetekben a Bonyhád és környéki postaládákba eljutnak a kártyák, így mindenkinek lehetősége nyílik ezeket a kedvezményeket igénybe venni. A kedvezménykártya tulajdonosának minden vagyonbiztosítás díja 20%-kal kedvezőbb, a bankszámla fenntartás és a bankkártya készítés díja pedig ingyenes lesz. Érdemes sietni a Tesco áruházban található TakarékPont+ kirendeltségbe, ugyanis a kedvezménykártya által nyújtott megtakarítások csak 2008-ban vehetők igénybe.

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy az Azonnali Fizetési Rendszerben tervezett karbantartás miatt várhatóan 2022.05.21. 23:30 - 2022.05.22. 04:00 óra között 1-3 perces szolgáltatás kiesés várható. Ezen időszak alatt az azonnali fizetési tranzakciók elutasításra kerülhetnek.

 

Részletek