Malaca Lett A Megfejtőnek - www.takarekbank.hu

Mindenkit váratlan meglepetésként ért, hogy közel ezer megfejtés érkezett a Völgység-Hegyhát Takarék első hírlevelére ami a Tolnai Népújság gondozásában jelent meg, benne egy rejtvénnyel.

A fődíj egy szerencsemalac volt, amit a pénzintézet egyik régi, megbecsült ügyfele, dr. Kovács Béla agrárvállalkozó ajánlott fel. A sorsolás Kinczli Bélánénak kedvezett. Szerdán vette át a nyereményét Gáspár Csabától és dr. Kovács Bélától Kajdacson.

Az eseményre meghívottak azt is megtudhatták, hogy a jövőben negyedévenként ad ki hírlevelet a bonyhádi székhelyű pénzintézet közösen a Tolnai Népújsággal. Az újság ismerteti majd a bank újabb szolgáltatásait, hírt ad arról, hogyan szolgálja a hitelintézet a helyben megtermelt jövedelem helybeni visszaforgatását. A nagy érdeklődés és a pozitív visszajelzések után természetesen újabb keresztrejtvény is helyet kap a márciusi Hírlevélben.

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy az Azonnali Fizetési Rendszerben tervezett karbantartás miatt várhatóan 2022.05.21. 23:30 - 2022.05.22. 04:00 óra között 1-3 perces szolgáltatás kiesés várható. Ezen időszak alatt az azonnali fizetési tranzakciók elutasításra kerülhetnek.

 

Részletek