Látványos Megújulás - www.takarekbank.hu

A 2008. év a megújulások éve a Völgység-Hegyhát Takaréknál. A tavalyi esztendő az egyesülések éve volt, hiszen a Nagymányok és Vidéke Takarékszövetkezet és a Tamási és Vidéke takarékszövetkezet is csatlakozott a pénzintézethez. A „megörökölt” fiókhálózat felújítása már 2007-ben megkezdődött az új váraljai kirendeltség átadásával.

A vidéki lakosság megfelelő, kultúrált kiszolgálása végett az idei évben tovább folytatódik az egységek modernizálása. Eddig befejeződött a lengyeli fiókunk felújítása, jelenleg Mindszentgodisán és Tamásiban zajlik a kirendeltségek átalakítása.

A bonyhádi központ is átépítésre kerül, itt a tetőtér beépítésével a munkatársak képzését, és az ügyfelek, partnerek tájékoztatását szolgáló helyiségeket alakítunk ki.

A megújulás nem csak az épületeket, ügyféltereket érinti, hiszen a pénzintézet csatlakozott a májusban elindult Takarék Pont hálózathoz, mely a fiókok külső megjelenésében, a névhasználatban, illetve a kínált termékek és szolgáltatások területén is érezteti hatását.

Tisztelt Ügyfelünk!


Kedvezményes díjazású számlacsomaggal várjuk a Sberbank kisvállalati ügyfeleit és az OBA kártalanításban érintett lakossági ügyfeleket a bank fiókjainkban.
A részletekkel kapcsolatban érdeklődjön kollégáinknál! Bankfiókokkal kapcsolatos információk: https://takarekbank.hu/atm-fiok