Kiút A Válságból - Vállalkozói Est Szekszárdon

Kiút A Válságból - Vállalkozói Est Szekszárdon - www.takarekbank.hu

Ma a legnagyobb érdeklődés a vállalkozások részéről a pénzügyi- gazdasági válság hatása és a belőle kivezető út lehetősége iránt mutatkozik. Ez volt a témája a november 18.-án Szekszárdon, a Magyar Vállalkozói Szalon estjének, mely a Völgység-Hegyhát Takarékszövetkezet támogatásával a Mészáros Borházban került -nagy érdeklődés közepette- megrendezésre.

A Magyar gazdasági és pénzügyi helyzetről tartott előadást Suppan Gergely a Takarékbank Zrt. vezető elemzője. Az általa ismertetett átfogó kép pontos elemzést nyújtott a jelenlegi pénz- és tőkepiaci helyzetről, kihangsúlyozta, hogy jelenleg nem látni pontosan a válságból kivezető utat, a nemzetközi prognózisok is hétről-hétre változnak. Az elkövetkező fél évre komoly nehézségeket jósolt, ugyanakkor esélyt lát arra, hogy ez idő alatt megállítható a további zuhanás.

 

A fórum kiemelt vendégei voltak:

 

  • Csicsáky Péter a Takarékbank Zrt. Vezérigazgatója,
  • Brezina Szabolcs a Takarékbank Zrt. Pénz és tőkepiaci üzletág igazgatója
  • Brauer János a Völgység-Hegyhát Takarék elnök-ügyvezetője és munkatársai.

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy az Azonnali Fizetési Rendszerben tervezett karbantartás miatt várhatóan 2022.05.21. 23:30 - 2022.05.22. 04:00 óra között 1-3 perces szolgáltatás kiesés várható. Ezen időszak alatt az azonnali fizetési tranzakciók elutasításra kerülhetnek.

 

Részletek