Kitüntetésben Részesültek Munkatársaink - www.takarekbank.hu

Kiemelkedő szakmai munkájuk elismeréseként a Hungária Takarék két munkatársa vehette át június 11.-én a Dél-dunántúli Takarékszövetkezetek Szövetsége „Szövetkezeti Munkáért” kitüntetését Pécsett, a Szövetség küldöttgyűlésén.

Gerleiné Csenkey Kornélia belső ellenőr 10 éve dolgozik a pénzintézetnél. Példaértékű szorgalmáért és lelkiismeretes, pontos munkájáért részesült kitüntetésben. Munkájával nagymértékben hozzájárult a Hungária Takarék jogszabályszerű működéséhez.
Molnár Ibolya, aki 13 éve dolgozik a szekszárdi kirendeltségen, 2006 óta az egység vezetőjeként, lelkiismeretes, ügyfélközpontú munkájával rendszeresen hozzájárult a szekszárdi partnerkapcsolatok szélesítéséhez, különös tekintettel az agrárvállalkozók és a borászok sikeres finanszírozására.

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy az Azonnali Fizetési Rendszerben tervezett karbantartás miatt várhatóan 2022.05.21. 23:30 - 2022.05.22. 04:00 óra között 1-3 perces szolgáltatás kiesés várható. Ezen időszak alatt az azonnali fizetési tranzakciók elutasításra kerülhetnek.

 

Részletek