Kiemelt Figyelem A Befektetőknek - www.takarekbank.hu

2008. januárjától megújult a Takarék befektetési üzletága. A befektetési szolgáltatások lehető legteljesebb körének elérését kívánjuk biztosítani az ügyfelek számára, mely célt új munkatársunk, Schmél Margit befektetési bankár segít elérni.

Az új partnerkapcsolattal az ügyfelek átfogó tájékoztatását és kiszolgálását kívánjuk megvalósítani a befektetési szolgáltatások teljes területén. A magánügyfelek egyre inkább elvárják, hogy a vonzó feltételek mellett kompetens tanácsadást is élvezhessenek, melynek során a Bank elég időt fordít az első osztályú, egyénre szabott megoldások kialakítására, miközben odafigyel az ügyfél teljes élet- és vagyoni helyzetére.

 

Nemcsak a meglévő ügyfélkapcsolataink erősítése a cél, hanem új ügyfelek megnyerése is az ügyfelek vagyoni igényeinek megfelelő befektetési szolgáltatások nyújtásával.

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy az Azonnali Fizetési Rendszerben tervezett karbantartás miatt várhatóan 2022.05.21. 23:30 - 2022.05.22. 04:00 óra között 1-3 perces szolgáltatás kiesés várható. Ezen időszak alatt az azonnali fizetési tranzakciók elutasításra kerülhetnek.

 

Részletek