Ketten Nyerték El Tolna Megyében Az Év Vállalkozója Díjat

Ketten Nyerték El Tolna Megyében Az Év Vállalkozója Díjat - www.takarekbank.hu

Dr. Varga József, a TolnAgro Kft. ügyvezető igazgatója, és Brauer János, a Völgység-Hegyhát Takarékszövetkezet elnök-ügyvezető igazgatója vehette át december 5-én az Év Vállalkozója díjat Budapesten a Vállalkozók Napján.

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége, valamint a Prima Primissima Alapítvány közös rendezvényére közel ötszáz vállalkozó érkezett az ország minden pontjáról. Az elismerést több mint hatvanan vehették át Gyurcsány Ferenc miniszterelnöktől, Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési és gazdasági minisztertől, valamint Demján Sándortól, a VOSZ ügyvezető elnökétől. Olyan cégek vezetői kapták, akik a gazdasági nehézségek ellenére is fel tudták virágoztatni vállalkozásukat, fejlesztéseket végrehajtva, számos embernek munkahelyet teremtve, a közt támogatva. Ugyanezen alkalommal miniszteri elismerésben részesült Takács Sándorné, a VOSZ Tolna Megyei Szolgáltató és Információs vezetője.

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy az Azonnali Fizetési Rendszerben tervezett karbantartás miatt várhatóan 2022.05.21. 23:30 - 2022.05.22. 04:00 óra között 1-3 perces szolgáltatás kiesés várható. Ezen időszak alatt az azonnali fizetési tranzakciók elutasításra kerülhetnek.

 

Részletek