Jubileumok Éjszakája - www.takarekbank.hu

A Völgység-Hegyhát Takarék által szervezett „Made in Hungária” színpadi show-ra közel ötezren voltak kíváncsiak.

Nagy érdeklődésre tartott számot idén is a Tarka Fesztivál. A látogatók száma a nagy hőség miatt sem maradt el az előző évekhez képest. A szakmai rendezvények és a megnyitó tradicionálisan zajlott, a sült ökör felszelése pedig látványos nyitánya volt a Fesztiválnak.

 

A színes programok és a főzőverseny szombatra csalta el a legtöbb érdeklődőt. A Völgység-Hegyhát Takarék által szervezett „Made in Hungária” színpadi show az est főműsorszáma volt, s mint ilyen a legtöbb embert vonzotta. Közel ötezren voltak kíváncsiak a nagysikerű film színpadi adoptációjára. Szabó Kimmel Tamás, Kiss Tünde, Szente Vajk garancia volt a jó hangulatra. A Hangária együttes megszólalásig felidézte a rock and roll hangulatát. A show elemeként meghirdetett jelmezverseny legjobbjai közül Szabó Kimmel Tamás választotta ki a legjobbat.

A „Made in Hungária” előadás szép alkalmat teremtett a Völgység-Hegyhát Takarék 50 éves születésnapjának megünneplésére.

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy az Azonnali Fizetési Rendszerben tervezett karbantartás miatt várhatóan 2022.05.21. 23:30 - 2022.05.22. 04:00 óra között 1-3 perces szolgáltatás kiesés várható. Ezen időszak alatt az azonnali fizetési tranzakciók elutasításra kerülhetnek.

 

Részletek