Gazdára Talált A "mi Autónk" - www.takarekbank.hu

A Völgység-Hegyhát Takarék és a Trend-Produkt Kft. 2007. nyarán meghirdette a „Mi autónk legyen az Öné” elnevezésű nyereményjátékát. A nyereményjáték fődíja egy Suzuki Swift személygépkocsi, illetve 3 db wellness hétvége két személy részére a Bikali Puchner Kastélyszállóban, és 10 db ajándékcsomag volt.

A játék Takarékunk két akciójához is kötődött. A célunk az volt, hogy a Takarék működési területén (Tolna és Baranya Megye nagy része) népszerűsítsük a megtakarításokat és felhívjuk a figyelmet helyi értékekre. Nem véletlen a Suzuki választása sem, hiszen Takarékunk kizárólag Magyar tulajdonú pénzintézet lévén ragaszkodott egy magyar ipar által előállított autóhoz. A nyereményt is a Tamásiban működő Suzuki Hirt autószalon biztosította, ezzel is erősítve a térségi együttműködést.

A nyereményjáték a vártnál lényegesen nagyobb siker volt, hiszen a tervezett 50 000 db szelvény helyett közel 120 000 db vett részt a játékban. Az izgalom 2007. december 22-én ért a tetőfokára, amikor Tamási főterén Széles András alpolgármester kihúzta a nyertes szelvényeket. Akkor még sem a Takarék, sem a szervezők nem tudták, vajon kié lett a Suzuki Swift, ezt csak a nyertes szelvény tulajdonosa tudta. Mint később kiderült Ő sem nagyon hitte el, mindaddig bizonytalan volt, ameddig aparhanti Kirendeltségünkben – mert a szerencsés Aparhanon él – meg nem erősítettük a hírt.

 

2008. január 31-én elérkezett a nap, amikor a „Mi autónk” végre gazdára talált. Kisebb társaság gyülekezett az Aparhanti Önkormányzat tanácstermében, a település polgármestere Szűcs György, a Völgység-Hegyhát Takarék elnök-ügyvezetője Brauer János, a Suzuki Hirt képviseletében Leimszíder Zsolt, a játék irányítója Szűcs Sándor, újságírók és a mosolygó főszereplő Schmidt Antalné a nyertes és családja.

A találkozás felemelő volt és a múltban is található kapcsok még érdekesebbé tették a nyertes személyét. Annak idején, mikor a Takarékszövetkezet az 1960-as években megalakult Aparhanton, a hölgy férje az alapító tagok egyike volt, és azóta is ügyfeleik a pénzintézetnek.

Mindenki őszintén gratulált a nyereményhez, és a boldog család birtokba vehette az új Swiftet, ami már az „Ő autójuk”.

Azt mondják, hogy a szerencse vak. Mégis ez alkalommal véletlenül ugyan, de a hűség és bizalom nyerte el méltó jutalmát.

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy az Azonnali Fizetési Rendszerben tervezett karbantartás miatt várhatóan 2022.05.21. 23:30 - 2022.05.22. 04:00 óra között 1-3 perces szolgáltatás kiesés várható. Ezen időszak alatt az azonnali fizetési tranzakciók elutasításra kerülhetnek.

 

Részletek