Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a Hungária Takarék, valamint a Zomba és Vidéke Takarékszövetkezet egyesülése 2016. december 31. napjával megtörtént.

Az Önök pénzforgalmi tevékenysége ezen túl a HUNGÁRIA Takarék üzleti keretei között zajlik.
2017-től – tehát - ismét bővül a bonyhádi székhelyű – Tolna és Baranya megyében működő - HUNGÁRIA Takarék, mivel közel egy éves előkészítő munka után magába olvasztotta a Zomba és Vidéke Takarékszövetkezetet.


Az így tovább erősödött HUNGÁRIA Takarék – két megyében - immár 40 kirendeltségben várja ügyfeleit! Az év eleji indulással kb. 30 ezer lakossági bankszámlát vezetünk, amihez még legalább 5 ezer vállalkozói számla is társul, de figyelemre méltó a Takarék 60 önkormányzati partnere is, akik pénzügyeiket teljes egészében a HUNGÁRIÁNÁL bonyolítják.
A most lezajlott Tolna megyei takarékszövetkezeti egyesülés egyik legfontosabb következménye az, hogy létrejött Magyarország legerősebb, legnagyobb tőkével rendelkező vidéki pénzintézete! A 7 milliárd forint összegű saját vagyon önmagában is páratlan biztonságot nyújt az ügyfelek számára, de lehetőséget teremt minden olyan – akár több milliárdos - üzleti feladat megoldására is, amit a helyi gazdasági szereplők igényelnek.
A HUNGÁRIA Takarék iránt mutatkozó bizalom máris nagyon jelentős, hiszen már az egyesülés pillanatában közel 70 milliárd forint összegű vagyont kell a legnagyobb gondossággal kezelniük!


Az idei év legfontosabb feladata a megnövekedett szervezet korszerűsítése, az üzleti hatékonyság lényeges emelése, ami aztán alapját képezheti a következő évek további fejlődésének. A mindent meghatározó cél pedig a dél-dunántúli régió fejlesztésének sokoldalú és jelentős elősegítése, ami méltán igénye a helyben élő közösségnek!
Bízunk a további együttműködésben!

Tisztelt Ügyfelünk!


Kedvezményes díjazású számlacsomaggal várjuk a Sberbank kisvállalati ügyfeleit és az OBA kártalanításban érintett lakossági ügyfeleket a bank fiókjainkban.
A részletekkel kapcsolatban érdeklődjön kollégáinknál! Bankfiókokkal kapcsolatos információk: https://takarekbank.hu/atm-fiok