Fesztiválok Hétvégéje - www.takarekbank.hu

Megye szerte fesztiválok és különböző gasztronómiai, sport- és szabadidős rendezvények zajlottak a július 24-től 27-ig terjedő időszakban. A Völgység-Hegyhát Takarék évről-évre jelentős támogatóként segíti a működési területén zajló rendezvényeket.

A hétvégén került megrendezésre a 7. KING Feszt Tamási fesztivál, a XIII. Országos Röplabdás Találkozó Bonyhádon, az Ízes Erdők Gomba Fesztivál Kárászon, a VIII. Regölyi Lovasnapok, az Anna-napi Búcsú Dombóvár-Szőlőhegyen, illetve a Tamási Bográcsmester Főzőverseny is.

A 7. KING Feszt fesztivál Tamásiban igazi népünnepély volt. Ez egy zenei fesztivál ahol többek között fellépett az EDDA, a Pokolgép, a Pa-Dö-Dö és a REPUBLIC is. Takarékszövetkezetünk a fesztiválra bérletet váltó, illetve pénzügyi szolgáltatásainkat igénybe vevő és ezáltal bérlethez jutó fesztivállátogatók között egy robogót sorsolt ki.

A hétvégi rendezvények színes programjaiba az alábbi képek engednek bepillantást.

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy az Azonnali Fizetési Rendszerben tervezett karbantartás miatt várhatóan 2022.05.21. 23:30 - 2022.05.22. 04:00 óra között 1-3 perces szolgáltatás kiesés várható. Ezen időszak alatt az azonnali fizetési tranzakciók elutasításra kerülhetnek.

 

Részletek