Fél Évszázadnyi Tapasztalattal – Új, Információs Kiadvány - 2008. Decemberi Kiadvány

A Völgység-Hegyhát Takarék gondozásában negyedévente megjelenő kiadvány segít a pénzügyek világában eligazodni. Az első szám karácsonyra jut el a Takarék ügyfeleihez.

A Völgység-Hegyhát Takarékszövetkezet közel ötven évvel ezelőtt kezdte meg működését Tevelen. Az eltelt fél évszázad alatt jelentős szolgáltatóvá vált Tolna és Baranya megyékben, hiszen az ügyfelek száma, akikkel kapcsolatba kerülünk, megközelíti a százezret. Felelősségünknek érezzük, hogy a mai pénzügyi, gazdasági helyzetben partnereinket- legyen az magánszemély, önkormányzat, vagy kis-és középvállalkozó -megpróbáljuk eligazítani a pénzügyi útvesztőkben. 
Ezért jelentetjük meg negyedévente információs lapunkat, amely mindenkihez szól. A pénzügyi kultúra kialakulását szeretnénk megerősíteni, úgy, hogy közben egy kicsit szórakoztassunk is.

Brauer János – A Völgység-Hegyhát Takarék elnök-ügyvezető igazgatója

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy az Azonnali Fizetési Rendszerben tervezett karbantartás miatt várhatóan 2022.05.21. 23:30 - 2022.05.22. 04:00 óra között 1-3 perces szolgáltatás kiesés várható. Ezen időszak alatt az azonnali fizetési tranzakciók elutasításra kerülhetnek.

 

Részletek