Ezúttal Is Elit Mezőny Állt Rajthoz A Bonyhádi Szezonnyitón

Ezúttal Is Elit Mezőny Állt Rajthoz A Bonyhádi Szezonnyitón - www.takarekbank.hu

Több mint 300 résztvevővel zajlott vasárnap a Hungária Takarék támogatásával megvalósított Bonyhád Grand Prix, Nemzetközi Szezonnyitó Országúti Kerékpárverseny.

A hazaiak mellett Romániából, Szerbiából, Horvátországból és Szlovákiából érkeztek sportolók a minden évben nagy népszerűségnek örvendő, magyar kupa futamként is számon tartott megmérettetésre, amelyet ezúttal Bonyhád Város Önkormányzata valósított meg a társszervező Szekszárdi Szabadidős Kerékpáros Egyesülettel.

 

Délelőtt 11 óra előtt néhány perccel startolt el az első futam, amelyet még öt követett. A legifjabbak 25, míg az elit kategória mezőnye már 100 km-t teljesített a változatos, technikás pályán.

 

– Nagyon jól éreztük magunkat, szuper volt a szervezés és a verseny! – vélekedtek a sportolók a kora délutáni eredményhirdetést követően, amikorra már a nap is kisütött. A díjakat Filóné Ferencz Ibolya adta át a kerékpárosoknak. Bonyhád polgármestere köszöntőjében kiemelte: szervezőként első alkalommal csatlakozott a város a programhoz. – Azon dolgoztunk a kollégáimmal és a segítőinkkel, hogy megteremtsük a feltételeit egy jó, színvonalas versenynek. Bízom benne, hogy sikerrel jártunk, és valamennyien pozitív élményekkel gazdagodva zárták az idei GP-t – fogalmazott a polgármester, köszönetet mondva a szponzoroknak, támogatóknak és mindazoknak, akik valamilyen formában hozzájárultak a rendezvény életre hívásához.

Tisztelt Ügyfelünk!


Kedvezményes díjazású számlacsomaggal várjuk a Sberbank kisvállalati ügyfeleit és az OBA kártalanításban érintett lakossági ügyfeleket a bank fiókjainkban.
A részletekkel kapcsolatban érdeklődjön kollégáinknál! Bankfiókokkal kapcsolatos információk: https://takarekbank.hu/atm-fiok