Értékes Tapasztalatokat Cseréltek A Polgármesterek

Értékes Tapasztalatokat Cseréltek A Polgármesterek - www.takarekbank.hu

Partnertalálkozóra hívta a Hungária Takarékszövetkezet Tolna- és Baranya megyei önkormányzati partnereit Mecseknádasdra. Közel ötven településvezető csatlakozott a március 24-i eseményhez.

Gáspár Csaba, a Hungária Takarék ügyvezető igazgatója elmondta, a hagyományosan jó hangulatú összejövetelen a szakmai program nagy hangsúlyt kap. Előadójuk volt Szabó László, a postaügyért és nemzeti pénzügyi szolgáltatásért felelős kormánybiztosság kapcsolattartója, aki a kormányzat stratégiáját ismertette a pénzügyi szolgáltatások átalakításával kapcsolatban. A tervek szerint ugyanis a takarékszövetkezetek a 10 ezer fő alatti településeken postai szolgáltatásokat nyújtanak majd, akár 2018-tól. Ifjú Péter, a Takarékbank Zrt. önkormányzati osztályvezetője az átalakuló takarékszövetkezeti rendszerről, és az egyesült takarékok bővülő kapcsolati lehetőségeiről az önkormányzatokkal tartott előadást. A rendezvényt dr. Kiss László volt alkotmánybíró is megtisztelte jelenlétével.

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy az Azonnali Fizetési Rendszerben tervezett karbantartás miatt várhatóan 2022.05.21. 23:30 - 2022.05.22. 04:00 óra között 1-3 perces szolgáltatás kiesés várható. Ezen időszak alatt az azonnali fizetési tranzakciók elutasításra kerülhetnek.

 

Részletek