Elsöprő Siker A Borversenyen - www.takarekbank.hu

A Hungária Takarék partnerei díjazottként vehették át elismeréseiket a XVIII. Országos Takarékszövetkezeti Borverseny díjkiosztóján, melyre Villányban a Günzer Zoltán Pincészetében került sor. A gálát megelőzően az immár tizennyolcadik alkalommal megrendezett Országos Takarékszövetkezeti Borversenyen a takarékszövetkezeti integrációval üzleti kapcsolatban álló borászatok mérték össze legjobb boraikat, így az összes jelentős borvidék képviseltette magát.

A 91 borászat összesen 181 féle bort nevezett be, a bírák a 74 fehér mellett 66 vörösbor, 22 rosé, 4 habzóbor és 15 borkülönlegesség közül választhatták ki a legjobbakat. Mint azt Gáspár Csaba ügyvezető igazgató elmondta: a Hungária Takarék mindig is kiemelt ügyfelei között tartotta számon a borászokat, a szekszárdi és a villányi borvidéken is jelentős partneri körrel bír, az ágazat egyik legjelentősebb finanszírozója. – Büszkék vagyunk rá, hogy a Hungária Takarék ügyfelei nyerték el a legtöbb elismerést – fogalmazott. Kiemelte, hogy a Hungária Takarék, amely immár négy megyében van jelen, és teljesen megújult szervezeti keretek között működik, készen áll arra, hogy a Dél-Dunántúli régió helyi érdekeltségű pénzintézetévé váljon. A takarék a régió fejlesztését tűzte zászlajára, ennek szerves része a partnerség a szekszárdi és villányi borászokkal. A roppant erős mezőny vörösborai közül a legelőkelőbb, a Takarékszövetkezetek Bora 2017 címet a villányi Günzer Zoltán Pincészetének 2012-es Kékfrankosa viselheti. A Takarékszövetkezetek Bora 2017 cím mellett a Bodri Pincészet 2012-es Szekszárdi Cabernet Sauvignon Gurovica nagyaranyat érdemelt, ezen túl a Hungária Takarék ügyfelei összesen 15 aranyat, 14 ezüstöt, 7 bronzot és 5 oklevelet vihettek haza. Az eredményekről katalógus készül, amelyet a szervezők széles körben terjesztenek.

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy az Azonnali Fizetési Rendszerben tervezett karbantartás miatt várhatóan 2022.05.21. 23:30 - 2022.05.22. 04:00 óra között 1-3 perces szolgáltatás kiesés várható. Ezen időszak alatt az azonnali fizetési tranzakciók elutasításra kerülhetnek.

 

Részletek