Élő Kapcsolat A Vállalkozók És A Takarék Között

Élő Kapcsolat A Vállalkozók És A Takarék Között - www.takarekbank.hu

A Völgység-Hegyhát Takarék megkezdte őszi fórumsorozatát. Az első helyszín a simontornyai polgármesteri hivatal díszterme volt, ahol ismertető és gondolatébresztő eszmecserét folytatott a pénzintézet a helyi vállalkozókkal.

Brauer János elnök-ügyvezető igazgató kiemelte, hogy a vidékfejlesztési tervek megvalósítására a nehéz gazdasági körülmények közepette is van mód, ha élő a kapcsolat a pénzintézet és a működési területén tevékenykedő vállalkozók között. Pintér Szilárd hálózati igazgató a Takarék és az önkormányzatok, civil szervezetek együttműködését mutatta be. Több, mint 100 egyesülettel, civil szerveződéssel áll kapcsolatban a bonyhádi székhelyű pénzintézet, akiket többek között ingyenes számlavezetéssel is segítenek. Schmél Margit befektetési bankár az ország pénzügyi helyzetét elemezte, míg Gáspár Csaba ügyvezető igazgató a Takarékszövetkezet által kínált hitelkonstrukciókat, többek között az Agrár Széchenyi Kártyát ismertette. Molnár Réka a Széchenyi Programiroda megyei tanácsadója a júniusban létrejött szervezet tevékenységét mutatta be. Lengyel János, a Tolnai Népújság főszerkesztője felhívta a figyelmet arra, hogy a helyi vállalkozók és pénzintézetek egymást erősítve lábalhatnak ki a válságból, mely egymásra találást a helyi lap is segíti. A simontornyaihoz hasonló fórumok várhatóak ősszel Bonyhádon, Szekszárdon, Dombóváron és Tamásiban is.

Tisztelt Ügyfelünk!


Kedvezményes díjazású számlacsomaggal várjuk a Sberbank kisvállalati ügyfeleit és az OBA kártalanításban érintett lakossági ügyfeleket a bank fiókjainkban.
A részletekkel kapcsolatban érdeklődjön kollégáinknál! Bankfiókokkal kapcsolatos információk: https://takarekbank.hu/atm-fiok