Életre Szóló Élményt Nyújtott A Takarék - www.takarekbank.hu

- Fantasztikus volt találkozni az X-Faktor énekeseivel, életre szóló élményt jelentett számomra - mondta az őrjöngő tömegben a május 20-i X-Faktor bulin Kovács Kinga. Már alig vártam a koncertet, remek ötlet volt a Takarékszövetkezettől - vágott közbe a Kinga mellett álló Bernadett.

A húszas évek elején járó bonyhádi lányok véleményét közel 1000 ember osztotta a Petőfi Sándor Evangélikus Gimnázium atlétikai csarnokában, akik mosollyal az arcukon és a tapstól kipirosodott tenyerükkel csápolták végig a koncertet. Szűnni nem akaró ováció fogadta a színpadra lépő győztest, Vastag Csabát, öccsét Vastag Tamást, valamint Janicsák Vecát és Király L. Norbertet.
- Akárcsak a két héttel előtti tamási buli, szemmel láthatóan a bonyhádi is nagy sikert aratott – mesélte örömmel Brauer János a Takarék elnök-ügyvezető igazgatója. A Takarékszövetkezet keretei között működő Takarék Klub nemcsak az ifjúsági termékek – Takarékdoboz, Paypass óra – népszerűsítése, hanem a tartalmas szabadidős programok szervezése terén is élen jár. Ezt példázza a május 6-án útjára bocsátott koncertsorozat is, melynek záró akkordja május 27-én, pénteken, Dombóváron lesz.

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy az Azonnali Fizetési Rendszerben tervezett karbantartás miatt várhatóan 2022.05.21. 23:30 - 2022.05.22. 04:00 óra között 1-3 perces szolgáltatás kiesés várható. Ezen időszak alatt az azonnali fizetési tranzakciók elutasításra kerülhetnek.

 

Részletek