A Völgység-Hegyhát Takarékszövetkezet és a Tolna Megyei Önkormányzat Szent László Szakképző Iskolája és Kollégiuma 2009. decemberében együttműködési megállapodást kötöttek.

A Völgység-Hegyhát Takarékszövetkezet (Bonyhád, Szabadság tér 9.) és a Tolna Megyei Önkormányzat Szent László Szakképző Iskolája és Kollégiuma (TISZK - Szekszárd Széchenyi u. 2-14.) 2009. decemberében együttműködési megállapodást kötöttek.
- a TISZK-hez csatlakozott tagintézmények Diákönkormányzatainak megtakarításai, valamint a középiskolai osztályok osztálypénzeinek kezelésére, betétként történő elhelyezésére, illetve 
- a TISZK középiskolás diákjai, valamint pedagógusainak, alkalmazottainak bankszámlavezetésére, esetleges megtakarításai betétként történő elhelyezésére.
A Takarék a Megállapodás keretében a diákok számára Rajt* számlacsomagot, míg a pedagógusok, alkalmazottak részére Haladás* számlacsomagot nyit és vezet. 
A Takarék vállalja, hogy a TISZK-kel együttműködve, annak felkérésére pénzügyi tárgyú ismereteket terjeszt a tagintézmények osztályai, illetve kijelölt csoportjai részére.
A Megállapodás alapján a diákok és a pedagógusok a bankszámla, bankkártya használatán és az internetbanki szolgáltatáson keresztül közvetlenül megismerhetik a Takarékszövetkezetet, kapcsolatba kerülhetnek a korszerű, kényelmes szolgáltatásokkal, mindezt kedvezményes díjfizetés mellett. 
Takarékszövetkezetünk közel 18 éve foglalkozik nevesítve is az iskolás korosztállyal. 
1987. szeptember 22-én a Vörösmarty Mihály Általános Iskolában, Bonyhádon alakult meg az első Iskolai Takarékszövetkezeti Csoport. Ezt követte további 10 általános iskolai és 3 középiskolai csoport is.
2007. áprilisában létrehoztuk a Takarék Klub intézményét a középiskolás diákok számára. Az együttműködés keretében a pénzügyi ismeretek szélesítésére törekszünk, ám számos kereskedelmi és szolgáltatási kedvezményt is tudunk biztosítani a résztvevő tamási és szekszárdi és bonyhádi tanulóknak. 
Mára – az országban szinte egyedüliként – működtetjük sikeresen a diákokat takarékoskodásra, felelősségre nevelő rendszert, amit – a jelen Megállapodással is -tovább szeretnénk bővíteni!

 

* A Rajt számlacsomag a középiskolai diákok részére kidolgozott speciális lakossági bankszámla és ”TakarékPont” Maestro főkártya, míg a Haladás számlacsomag a lakossági ügyfelek részére kidolgozott speciális lakossági bankszámla és ”TakarékPont” Maestro főkártya, valamint internetbanki szolgáltatás együtt.

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy az Azonnali Fizetési Rendszerben tervezett karbantartás miatt várhatóan 2022.05.21. 23:30 - 2022.05.22. 04:00 óra között 1-3 perces szolgáltatás kiesés várható. Ezen időszak alatt az azonnali fizetési tranzakciók elutasításra kerülhetnek.

 

Részletek