Dombóváron Is Siker! - www.takarekbank.hu

Teltház fogadta az énekeseket a dombóvári Művelődési Házban is, a Völgység-Hegyhát Takarék tavaszi X-Faktor koncertsorozatának záró állomásán, ahol Ingula Tamás, a helyi egység vezetője köszöntötte az izgatottan várakozó tinédzsereket.

A búcsúbulin a bonyhádi rendezvényhez hasonlóan a Vastag testvérek, Janicsák Veca és Király L. Norbi szórakoztatta a fiatalokból álló lelkes közönséget. A kitartó tapsot a sztárok hosszú percekig tartó dedikálással hálálták meg.

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani minden kedves rajongónak, kicsiknek-nagyoknak, ügyfeleinknek és leendő ügyfeleinknek egyaránt Takarékunk és az X-Faktor énekesek felé tanúsított érdeklődésükért, kitartó lelkesedésükért! Kövessék továbbra is figyelemmel honlapunkat (http://www.hungariatakarek.hu/) és facebook oldalunkat!

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy az Azonnali Fizetési Rendszerben tervezett karbantartás miatt várhatóan 2022.05.21. 23:30 - 2022.05.22. 04:00 óra között 1-3 perces szolgáltatás kiesés várható. Ezen időszak alatt az azonnali fizetési tranzakciók elutasításra kerülhetnek.

 

Részletek