Bővül A Takarék Klub - www.takarekbank.hu

Takarékunk számára kiemelt feladat az ifjúság támogatása, és felkészítése a pénzügyi világ kihívásaira. Az általános iskolákban már évtizedek óta működnek a Völgység-Hegyhát Takarék gondoskodó szárnyai alatt Iskolai Takarékszövetkezetek és 2006-tól a Takarék Klub program már a közép és felsőoktatásban tanulóknak is szövetséget kínál.

A Takarék Klub család egy újabb fontos taggal bővült, hiszen november 15-én Vida Lajos a Vályi Péter Szakképző Iskola igazgatója és Brauer János a Völgység-Hegyhát Takarék elnök-ügyvezetője Tamásiban aláírták a két intézmény együttműködési megállapodását. A jeles alkalomnak az európai közösség 50 éves évfordulója alkalmából tartott rendezvény adott otthont. Az európai összefogás ideológiája összecsengett az Iskola és a Takarék törekvéseivel...Helyben a helyiekért!

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy az Azonnali Fizetési Rendszerben tervezett karbantartás miatt várhatóan 2022.05.21. 23:30 - 2022.05.22. 04:00 óra között 1-3 perces szolgáltatás kiesés várható. Ezen időszak alatt az azonnali fizetési tranzakciók elutasításra kerülhetnek.

 

Részletek