Befektetési Üzletág A Völgység-Hegyhát Takaréknál

Két évvel ezelőtt elindult a befektetési üzletág aktív tevékenysége a Völgység-Hegyhát Takaréknál. Ennek keretében a Takarékbank Zrt-vel együttműködve került sor a szakmai alapok lerakására.

A két éves működés eredményeként tudattuk a meglévő, illetve reménybeli partnereinkkel, hogy a Takarék is képes tartósan magas szintű befektetési tevékenységet végezni, meg tudtuk őrizni a kiemelt ügyfélkörünk nálunk lévő vagyonát. Olyan erős befektetési portfóliót kezelünk, ami országos összevetésben is messze a legnagyobb üzleti állományt képviseli takarékszövetkezeti viszonylatban!

2010-től a befektetési üzletági tevékenység további mélyítése és bővítése a célunk, hogy ügyféleink minél több pénzügyi igényére választ tudjunk adni!

 

Ennek elérése érdekében Befektetési Tanácsadói (BTA) programot indítottunk, melyben 9 egységünk legjobb szakmai tudással rendelkező munkatársa vesz részt.

A BTA program egy oktatási sorozat, melynek eredményeként munkatársaink a szakmai munka magasabb szintjén lesznek képesek az ügyféligények feltérképezésére, és ezen információk birtokában ügyfeleink minőségibb kiszolgálásban részesülhetnek.

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy az Azonnali Fizetési Rendszerben tervezett karbantartás miatt várhatóan 2022.05.21. 23:30 - 2022.05.22. 04:00 óra között 1-3 perces szolgáltatás kiesés várható. Ezen időszak alatt az azonnali fizetési tranzakciók elutasításra kerülhetnek.

 

Részletek