A Völgység-Hegyhát Takarékszövetkezet a kártyatársasági előírásoknak történő megfelelés érdekében, a bankkártyákkal kapcsolatos szigorúbb és növekvő biztonsági elvárások miatt a jövőben a „chipes” bankkártyák forgalmazására tér át. A 2010. október 30. és december 31. között lejáró bankkártyák normál ügymenet szerint, automatikusan chipes plasztikon újultak meg, majd ezt követően Takarékszövetkezetünk az összes jelenleg élő mágnescsíkos bankkártyát lecseréli. A bankkártyák lecseréléséről minden ügyfelünket levélben értesítjük.

A chippel ellátott bankkártyák lejárati ideje az eddig megszokott 2 év helyett 3 év lesz, figyelembe véve a havi lejárati időket. A chipesítés miatti kártya újragyártások költsége ügyfeleinket nem terheli. A cserére kerülő bankkártyákhoz nem készül új Pin kód, azok a meglévőkkel használhatóak lesznek, azonban a kártyaszám változni fog.
A bankkártya csere érinti azon ügyfeleinket is, akik 2010. szeptember végéig kaptak bankkártyát.

 

A chip technológia következtében tovább javulhat a bankkártya használat biztonsága és csökkenhet a bankkártyás visszaélések lehetősége. A bankkártyák cseréjének részleteiről a későbbiekben az ügyfélértesítő levelekben adunk további tájékoztatást.

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy az Azonnali Fizetési Rendszerben tervezett karbantartás miatt várhatóan 2022.05.21. 23:30 - 2022.05.22. 04:00 óra között 1-3 perces szolgáltatás kiesés várható. Ezen időszak alatt az azonnali fizetési tranzakciók elutasításra kerülhetnek.

 

Részletek