Aranyeső Hullott A Takarékos Tolna Megyei Borászokra, Azaz Magyar Bor- Magyar Bank Közös Sikere…

Aranyeső Hullott A Takarékos Tolna Megyei Borászokra, Azaz Magyar Bor- Magyar Bank Közös Sikere… - www.takarekbank.hu

Az ország harmadik legrangosabb borversenyét, az Országos Takarékszövetkezeti Borversenyt idén április 6-7-én rendezték meg Budapesten immár XIII. alkalommal.

Az ország harmadik legrangosabb borversenyét, az Országos Takarékszövetkezeti Borversenyt idén április 6-7-én rendezték meg Budapesten immár XIII. alkalommal.

Az ünnepélyes eredményhirdetést szerda este tartották Budapesten a Ramada Resort Hotelben. A Völgység-Hegyhát Takarék színeiben induló borászok a tavalyi eredményeket is felülmúlták, tarolt a Szekszárdi Borvidék, hiszen idén 9 aranyérmet nyertek el, köztük a Sebestyén Pince 2006-os évjáratú Szekszárdi Grádus, valamint a Vesztergombi Bt. 2007-es évjáratú Szekszárdi Turul Cuvée bora nagy aranyérem minősítést ért el. 3 db aranyérmet nyert a Bodri Pincészet, 2-őt a Ferger-Módos Borászat, 1-1 –et a Mészáros és a Posta borászat. A völgységi pénzintézet partnerei mintegy 32 mintával neveztek, melyek közül a bírák az aranyérmeken túl 11 bort jutalmaztak ezüstéremmel, 4 mintát bronzéremmel. További hat borászt oklevélben részesítettek. A szekszárdi borokon kívül a tamási és bonyhádi borvidékről származó nedűk is szép helyezéseket értek el.

Tisztelt Ügyfelünk!


Kedvezményes díjazású számlacsomaggal várjuk a Sberbank kisvállalati ügyfeleit és az OBA kártalanításban érintett lakossági ügyfeleket a bank fiókjainkban.
A részletekkel kapcsolatban érdeklődjön kollégáinknál! Bankfiókokkal kapcsolatos információk: https://takarekbank.hu/atm-fiok