Általános Szerződési Feltételek módosulnak 2019. május 15-től.

Tisztelt Ügyfelünk!

Amennyiben Ön 2019. február 1-től már nem értékesített lakossági, vagy vállalkozói, forint ill. deviza fizetési számlával rendelkezik a Hungária Takarék Takarékszövetkezetben, tájékoztatjuk, hogy az érintett fizetési számlákra vonatkozó Általános Szerződési Feltételek módosulnak 2019. május 15-től.

 

A 2019. január 31-ig értékesített lakossági forint és deviza, illetve vállalkozói forint és deviza fizetési számlák és azokhoz kapcsolódó lekötött betétek közé tartozik minden, a Hungária Takaréknál és az összes korábban beolvadó jogelőd takarékszövetkezetnél az értékesítés záró időpontig forgalmazott forint és deviza fizetési és pénzforgalmi számla és az azokhoz kapcsolódó lekötött betét.

 

A vonatkozó FIZETÉSI SZÁMLÁK ÉS FIZETÉSI SZÁMLÁKHOZ KAPCSOLÓDÓ BETÉTEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI módosítására a Hungária Takarék jogszabályi kötelezettségének megfelelése, a pénzforgalmi jogszabályok változása, a megszüntetett termékek működésének egységesítése miatt kerül sor.

Hatályos: 2019. május hónap 15. napjától

Meghirdetve: 2019. február 18. napján

 

 

Az Általános Szerződési Feltéteket megtalálja Számlavezető Kirendeltségeinkben, valamint a Hungária Takarék honlapján: www.hungariatakarek.hu

 

 

Értesítjük továbbá, hogy az értékesítés megszűnésének időpontjától az érintett számlákon adatváltozáson kívül más módosítás (pl. új termék /bankkártya, elkülönített számla, lekötött betét, stb/, szolgáltatás /internetbank, sms/ igénylés, valamint társtulajdonos, rendelkező, haláleseti kedvezményezett módosítás, bejelentés, újabb pénzforgalmi megbízás igénybevétele - új tartós megbízás, csoportos felhatalmazás stb.) nem hajtható végre. Az eddig adott, illetve eseti megbízások teljesítése, a korábban megkötött kiegészítő szolgáltatások igénybevétele a jövőben is zavartalanul megtörténik.

 

Amennyiben új szolgáltatást szeretne igénybe venni, vagy újabb pénzforgalmi megbízást szeretne adni, kérjük szerződjön át új, korszerű fizetési számláink, számlacsomagjaink valamelyikére, melyekről Számlavezető Kirendeltségeinkben, vagy a Hungária Takarék honlapján tájékozódhat.

 

 

Bonyhád, 2019. február 28.

 

Hungária Takarék