Állunk A Szakályi Lakosság Szolgálatára - www.takarekbank.hu

Megújult épületben, korszerű körülmények között intézhetik ezentúl az ügyfelek a pénzügyeiket a Völgység-hegyhát szakályi fiókjában. 2010. október 29.-én délután ünnepélyes keretek között került átadásra az épület a településen.

Dr. Pálos Miklós, a megyei közgyűlés alelnöke beszédében kiemelte: a takarékszövetkezet a nép bankja. Az országban 1800 takarékszövetkezeti fiók van, amely a pénzintézetek körében páratlan hálózatot jelent. A jelenlegi kormyányzat szándékai szerint a jövőben a kis- és középvállalkozások finanszírozásában lesz jelentős szerepük a takarékszövetkezeteknek.

 

A mintegy 1400 lakosú településen 460 bankszámlát - közöttük több, mint 60 vállalkozóit - kezel a Völgység-Hegyhát Takarék.
 

A pénzintézet megújult fiókját - amelyben helyet kapott a település első bankautomatája is - a nemzeti színű szalag átvágásával dr. Pálos Miklós és Varga Antal adta át jelképesen a közönségnek.

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy az Azonnali Fizetési Rendszerben tervezett karbantartás miatt várhatóan 2022.05.21. 23:30 - 2022.05.22. 04:00 óra között 1-3 perces szolgáltatás kiesés várható. Ezen időszak alatt az azonnali fizetési tranzakciók elutasításra kerülhetnek.

 

Részletek