A Tulajdonosok Bizalma Rendületlen… - www.takarekbank.hu

A Völgység-Hegyhát Takarék tájékoztató részközgyűléseket tartott szövetkezeti tagjainak. Brauer János elnök-ügyvezető igazgató és Gáspár Csaba ügyvezető igazgató ismertették a tulajdonosokkal, a Takarék tavalyi munkáját és az elért eredményeket.

A nehéz év ellenére is komoly előrelépésről számolhattunk be, az egységek felújítása a szolgáltatások bővülése mind a hálózat fejlődését tanúsítja. A Takarék munkatársainak tartott képzések pedig a jövőbe vetett hitet és elkötelezettséget bizonyítja.

 

A február 24-én Tamásiban és március 10-én Bonyhádon tartott részközgyűlések végeredményeként kijelenthetjük, hogy a szövetkezeti tagok elégedettek voltak az elért eredményekkel és töretlen bizalmukról biztosították a Völgység-Hegyhát Takarék vezetőit.

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy az Azonnali Fizetési Rendszerben tervezett karbantartás miatt várhatóan 2022.05.21. 23:30 - 2022.05.22. 04:00 óra között 1-3 perces szolgáltatás kiesés várható. Ezen időszak alatt az azonnali fizetési tranzakciók elutasításra kerülhetnek.

 

Részletek