A Méhecskének Is Bejött - www.takarekbank.hu

A Völgység-Hegyhát Takarék a legjobb választás, a méhecskének is bejött - ez a humoros mondat a sásdi iskolások tollából származott, akik 16 másik csapattal mérték össze pénzügyi tudásukat a takarékosság világnapja alkalmából szervezett vetélkedőn.

A Völgység-Hegyhát Takarék a legjobb választás, a méhecskének is bejött - ez a humoros mondat a sásdi iskolások tollából származott, akik 16 másik csapattal mérték össze pénzügyi tudásukat a takarékosság világnapja alkalmából szervezett vetélkedőn. Bár a reklámszövegírás nekik ment a legjobban, az aranyéremről egy hajszállal lemaradtak. A Tolna és Baranya megyei diákok 10 feladatban bizonyították felkészültségüket. A szellemi megmérettetés fő célja idén is a takarékosság gondolatának elmélyítése volt a diákokban. Az utolsó, tizedik kérdés után holtverseny alakult ki Mindszentgodisa és Sásd csapata között. Ezért villámkérdés döntött az első helyről. Előbbi csapat tagjai bizonyultak gyorsabbnak, így 47 ponttal ők nyerték a Gyűjtjük, gyarapítjuk takarékossági vetélkedőt.

 

A Nidermayer Nóra, Mándi Norbert, Adamkó Dániel alkotta trió (felkészítő tanáruk: Fuchs Károlyné) mosollyal az arcán azt mondta, hogy nagyon jól érezték magukat a versenyen. A totós feladat tetszett nekik a legjobban, a pénzes becslés okozta a legnagyobb fejtörést számukra.

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy az Azonnali Fizetési Rendszerben tervezett karbantartás miatt várhatóan 2022.05.21. 23:30 - 2022.05.22. 04:00 óra között 1-3 perces szolgáltatás kiesés várható. Ezen időszak alatt az azonnali fizetési tranzakciók elutasításra kerülhetnek.

 

Részletek