A Küldöttek Támogatták A Pénzintézet Célkitűzéseit

A Küldöttek Támogatták A Pénzintézet Célkitűzéseit - www.takarekbank.hu

Minden eddiginél jobb eredménnyel zárta tavaly, fennállásának 50. üzleti évét a Völgység-Hegyhát Takarék. Április 7-én, a bonyhádi Művelődési Házban tartott gyűlésen nagyító alá vették a küldöttek a 2010-es esztendő eseményeit, és a közös jövőképet is meghatározták.

Minden eddiginél jobb eredménnyel zárta tavaly, fennállásának 50. üzleti évét a Völgység-Hegyhát Takarék. Április 7-én, a bonyhádi Művelődési Házban tartott gyűlésen nagyító alá vették a küldöttek a 2010-es esztendő eseményeit, és a közös jövőképet is meghatározták.

 

Nehéz de sikeres évet tudhat maga mögött a pénzintézet. A tavalyi év az 50. évforduló ünneplése mellett a számvetésé is volt. 2010-re a Völgység-Hegyhát Takarékot eredményei - így országosan is kiemelkedő jövedelmezősége - a takarékszövetkezeti szektor vezető pénzintézetévé emelte. A Takarék üzletpolitikája, szervezeti felépítése és modellje a válság közepette is kiállták a próbát.

 

Brauer János elnök-ügyvezető igazgató az üzleti eredmények mellett beszámolt a Takarékot és kollektíváját ért elismerésekről. Kiemelte a Országos Takarékszövetkezeti Szövetség érdemérem kitüntetését, amelyet az utóbbi három évben másodszorra ítéltek a völgységi pénzintézetnek.

 

Az elnök-ügyvezető igazgató elmondta, hogy az innovációról, a termékpaletta felmerülő igényeket kielégítő bővítéséről sosem mond le a vezetés. A Takarék két legújabb, ifjúságnak szánt termékével, a PayPass órával és a Takarékdobozzal is megismerkedhettek az ügyfelek. Mindkét termék egyedülálló a pénzügyi piacon.

 

A küldöttgyűlés elfogadta a 2011. évi üzleti terveket és jóváhagyta a 2014-ig készítendő stratégia főbb mérföldköveit.
Alapvető cél a jövőre nézve, hogy a Völgység-Hegyhát Takarék nélkülözhetetlen szereplővé váljon a magyar gazdaság fejlesztésében, különös tekintettel a magas színvonalú pénzügyi tevékenység biztosítására, a helyi közösségek és a helyi társadalom érdekében.

 

A megjelentek közül dr. Tóth György, Kővári László és Strasszer Jakab is felszólalt. Mindhárman elismerően nyilatkoztak a tavalyi év eredményeiről. Átgondoltnak, megfontoltnak nevezték a pénzintézet következő évekre vonatkozó üzleti terveit. A küldöttek az esemény végén megválasztották a vezető testületeket. Újabb öt éves ciklusra kapott bizalmat az igazgatóság élén Brauer János, a felügyelő bizottság elnökeként pedig Plesz Jánosné.

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy az Azonnali Fizetési Rendszerben tervezett karbantartás miatt várhatóan 2022.05.21. 23:30 - 2022.05.22. 04:00 óra között 1-3 perces szolgáltatás kiesés várható. Ezen időszak alatt az azonnali fizetési tranzakciók elutasításra kerülhetnek.

 

Részletek