A Könyvhét Alkalmával Futóversennyel Is Ünnepelte 50 Éves Születésnapját A Takarék

A Könyvhét Alkalmával Futóversennyel Is Ünnepelte 50 Éves Születésnapját A Takarék - www.takarekbank.hu

Másfélszáz résztvevő várta izgatottan a Völgység-Hegyhát Takarékszövetkezet központi épülete előtt vasárnap (2010. 06. 13.) reggel a TakarékPont futást indító vezényszót. Völgység-Hegyhát Takarék a legjobb hat versenyzőnek különdíjat ajánlott fel.

Másfélszáz résztvevő várta izgatottan a Völgység-Hegyhát Takarékszövetkezet központi épülete előtt vasárnap (2010. 06. 13.) reggel a TakarékPont futást indító vezényszót. Völgység-Hegyhát Takarék a legjobb hat versenyzőnek különdíjat ajánlott fel, amit Kiss Györgyi a bonyhádi kirendeltség vezetője adott át.

 

A futóversenyen résztvevők egyben regisztrálták magukat a délutáni tombolasorsolásra is, amire Takarékunk is értékes nyereményeket ajánlott fel a jelenlévőknek. A legszerencsésebbnek Lohn Jánosné bizonyult, aki a fődíjat, egy házimozi rendszert vihetett haza.

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy az Azonnali Fizetési Rendszerben tervezett karbantartás miatt várhatóan 2022.05.21. 23:30 - 2022.05.22. 04:00 óra között 1-3 perces szolgáltatás kiesés várható. Ezen időszak alatt az azonnali fizetési tranzakciók elutasításra kerülhetnek.

 

Részletek