Elfogadták a Magyar Bankholding fúziós menetrendjének első lépését, 2022 tavaszán MKB Bank Nyrt. néven egyesül a Budapest Bank és az MKB

 

December 15-én az MKB Bank, a Budapest Bank és a Takarék Csoportot tulajdonló Magyar Takarék Bankholding Zrt. legfőbb szervei elfogadták a Budapest Bank, az MKB Bank és a Takarék Csoport fúziós menetrendjének első lépését.

 

Részletek

 

 

KÖZLEMÉNY a lakossági bankszámlák számlavezetési díjainak korrekciójáról

 

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a koronavírus-járvány okozta gazdasági visszaesés és általános fogyasztói jövedelem csökkenés eredményeként a Takarékbank Zrt. az alábbi engedményeket teszi.

 

Részletek

 

 

Euroleasing név alatt folytatják a Magyar Bankholding lízingtársaságai

 

2022. január 1-jétől az MKB-Euroleasing Autólízing Zrt., a Budapest Bank Zrt. Autófinanszírozási üzletága, a Budapest Lízing Zrt. és a Takarék Lízing Zrt. lízingcégek tevékenységüket integráltan, egységes irányítás alatt fogják végezni.

 

Részletek

 

 

Napi limitet vezettünk be lakossági Ügyfeleink online pénzügyeinek fokozott biztonsága érdekében


Ügyeleink még nagyobb biztonsága érdekében a Takarékbank napi 10 millió Ft-os felső limitet alkalmaz 2021. augusztus 30-tól az elektronikus csatornákon indított valamennyi tranzakcióra a lakossági bankszámlák tekintetében.

 

Részletek

 

 

Megadta már internetes kártyás vásárlásaihoz használt iPIN jelszavát?

 

Ha nem tette még meg, ne késlekedjen! A Takarékbank által üzemeltetett ATM-eken, továbbá Netbankkal rendelkező ügyfeleink a https://ipin.takarekbank.hu weboldalon keresztül a nap 24 órájában meg tudják adni iPIN jelszavukat.

 

Felhívjuk figyelmét, hogy iPIN jelszó megadása nélkül nem fogja tudni internetes kártyás vásárlásait jóváhagyni.

 

Részletek

 

 

Figyelem! Adathalász kísérlet a Takarékbank Zrt. nevében

 

 

Felhívjuk Ügyfeleink figyelmét, hogy a Takarékbank Zrt. nevével visszaélve ismeretlenek bizalmas adatokat próbálnak begyűjteni. A kísérlet során Ügyfeleink olyan, látszólag a Takarékbanktól érkező e-mailt kaphatnak, amelyben arra kérik őket, hogy lépjenek be az e-mailben küldött linken keresztül a Netbank fiókjukba.

 

Kérjük, hogy semmiképpen se kattintsanak az ilyen levélben található linkre, és ne adják meg azonosító adataikat. A csalók által küldött e-mailt töröljék vagy csatolmányként továbbítsák a phishing@takarek.hu e-mail címre. 

 

Részletek

 

 

 

Tájékoztató a hitel- vagy betéti termékek 2020. évi egyenlegértesítőiről

 

 

A 2019. tavaszán megkezdett és 2020. nyarán véget érő takarékszövetkezeti integráció során informatikai rendszereinket fokozatosan tudtuk összevonni. Emiatt 2020. évre vonatkozóan voltak olyan ügyfeleink, akiknél a hitelekre és betétekre vonatkozó egyenlegértesítőket az összevonás előtti és utáni időszakra külön-külön tudtuk elkészíteni.

 

Részletek

 

 

Figyelem! Takarékbank hamis profilok a Facebookon

 

 

A Takarékbank Zrt. (a továbbiakban: Bank) nevében ismeretlen személyek több hamis hamis profilt hoztak létre a Facebookon a Takarékbank  névvel visszaélve, melyen nyereményjátékot hirdetnek. Szeretnénk felhívni figyelmét, hogy Bankunk hasonló szerencse alapú akciókat / nyereményjátékokat nem szervez, az oldalak létrehozása Bankunk tudomása és engedélye nélkül történt, a csalási és károkozási szándék valószínűsíthető. Bankunk megtette a szükséges intézkedéseket és jogi lépéseket. Bankunk Facebookon a Takarék Csoport oldalon érhető el, minden hivatalos információt kizárólag ezen az oldalon teszünk közzé.

Tájékoztatás a hitelkamatok maximumának bevezetéséről (kamatstop)

részletek