Megváltoztatta már internetes kártyás vásárlásaihoz használt iPIN jelszavát?

Határidő: 2021. június 30!

 

 

Ha nem tette még meg, ne késlekedjen! A Takarékbank által üzemeltetett ATM-eken, továbbá Netbankkal rendelkező ügyfeleink a https://ipin.takarekbank.hu weboldalon keresztül a nap 24 órájában módosítani tudják iPIN jelszavukat.

Felhívjuk figyelmét, hogy a határidőt követően kezdeti iPIN jelszavával nem fogja tudni internetes kártyás vásárlásait jóváhagyni.

 

Részletek

 

 

Figyelem! Adathalász kísérlet a Takarékbank Zrt. nevében

 

 

Felhívjuk Ügyfeleink figyelmét, hogy a Takarékbank Zrt. nevével visszaélve ismeretlenek bizalmas adatokat próbálnak begyűjteni. A kísérlet során Ügyfeleink olyan, látszólag a Takarékbanktól érkező e-mailt kaphatnak, amelyben arra kérik őket, hogy lépjenek be az e-mailben küldött linken keresztül a Netbank fiókjukba.

 

Kérjük, hogy semmiképpen se kattintsanak az ilyen levélben található linkre, és ne adják meg azonosító adataikat. A csalók által küldött e-mailt töröljék vagy csatolmányként továbbítsák a phishing@takarek.hu e-mail címre. 

 

Részletek

 

 

 

Tájékoztató a hitel- vagy betéti termékek 2020. évi egyenlegértesítőiről

 

 

A 2019. tavaszán megkezdett és 2020. nyarán véget érő takarékszövetkezeti integráció során informatikai rendszereinket fokozatosan tudtuk összevonni. Emiatt 2020. évre vonatkozóan voltak olyan ügyfeleink, akiknél a hitelekre és betétekre vonatkozó egyenlegértesítőket az összevonás előtti és utáni időszakra külön-külön tudtuk elkészíteni.

 

Részletek

 

 

Figyelem! Takarékbank hamis profilok a Facebookon

 

 

A Takarékbank Zrt. (a továbbiakban: Bank) nevében ismeretlen személyek több hamis hamis profilt hoztak létre a Facebookon a Takarékbank  névvel visszaélve, melyen nyereményjátékot hirdetnek. Szeretnénk felhívni figyelmét, hogy Bankunk hasonló szerencse alapú akciókat / nyereményjátékokat nem szervez, az oldalak létrehozása Bankunk tudomása és engedélye nélkül történt, a csalási és károkozási szándék valószínűsíthető. Bankunk megtette a szükséges intézkedéseket és jogi lépéseket. Bankunk Facebookon a Takarék Csoport oldalon érhető el, minden hivatalos információt kizárólag ezen az oldalon teszünk közzé.

Tisztelt Ügyfelünk!

A GIRO Zrt. tájékoztatása szerint várhatóan 2021. július 24. 18:00 - 22:00 óráig, valamint 2021. július 25. 01:00 - 08:00 óráig a rendszereiben karbantartást végez. Ezen időszakok alatt az azonnali fizetési tranzakciók (küldés, fogadás, másodlagos számlaazonosítók kezelése) elutasításra kerülhetnek.

 

Részletek