Tisztelt Ügyfeleink!

 

A Takarékbank folyamatosan dolgozik azon, hogy Ügyfeleit segítse a koronavírus kapcsán kialakult nehéz helyzetben és haladéktalanul gondoskodik a hitelekkel kapcsolatos március 18-i, rendkívüli kormányrendelet végrehajtásáról.

Folyamatosan lehet igényelni a fogyasztási hiteleket, amelyek feltételeit a veszélyhelyzet miatt hozott kormányzati intézkedések részletszabályainak megfelelően módosítani fogjuk, így átmeneti időre sem lesz fennakadás. A szakembereink napokon belül átállítják a banki folyamatokat és rendszereket, a szerződések már az új szabályok szerint lépnek hatályba, de a hiteligénylés addig is folyamatos.

 

Kérjük, személyesen ne keressék fel kérdéseikkel a bankfiókokat. Weboldalunkon minden információt közzéteszünk, ezért javasoljuk, hogy elsősorban ezeken a felületeken szíveskedjenek tájékozódni a fióki ügyintézés helyett!

Részletek: Koronavírussal kapcsolatos intézkedések

 

Zárvatartó bankfókjainkról Közleményeinkből vagy Fiók- és ATM keresőnkből tájékozódhat. 

  

 

 

Üdvözlettel:


Takarékbank Zrt.

Hiteltörlesztési moratórium

A hiteltörlesztési moratórium kapcsán telefonos Ügyfélszolgálatunkon az érdeklődők száma jelentősen megnövekedett. A moratóriumról való lemondáshoz kitöltött nyilatkozatát megküldheti postai úton (Takarékbank Zrt. 1117 Bp, Magyar tudósok körútja 9.), vagy e-mailen (kozpont@takarek.hu) keresztül is. A beérkezett nyilatkozatok feldolgozása folyamatban van. Kérjük, ne küldje el többször! Köszönjük türelmét.

RÉSZLETEK