Fúziós tájékoztatás

2022. január 1-jétől az MKB-Euroleasing Autólízing Zrt., a Budapest Bank Zrt. Autófinanszírozási üzletága, a Budapest Lízing Zrt. és a Takarék Lízing Zrt. lízingcégek tevékenységüket integráltan, egységes irányítás alatt fogják végezni.

A Magyar Bankholding Zrt. 2021 márciusában hirdette meg a Budapest Bank Zrt., az MKB Bank Nyrt. és a Takarékbank Zrt. egyesítésére vonatkozó 5 éves stratégiáját, amely alapján a három pénzügyi intézmény fúziója 2023-ban valósulhat meg. Ezzel Magyarország második legnagyobb bankcsoportja jön létre, amelynek része a lízingpiac négy meghatározó szereplője, az MKB-Euroleasing Autólízing Zrt., a Budapest Bank Zrt. Autófinanszírozási üzletága, a Budapest Lízing Zrt. és a Takarék Lízing Zrt.

 

2022. január 1-jétől a felsorolt lízingtársaságok tevékenységüket integráltan, egységes irányítás alatt fogják végezni. 2022. január 1. napját követően új kölcsön- és lízingszolgáltatásokat az MKB-Euroleasing fog nyújtani, előreláthatóan új - Euroleasing Zrt. - cégnév alatt, míg a fenti indulási időpontot megelőzően létrejött szerződéseket továbbra is az eredeti lízingtársaságok kezelik majd.

 

A Magyar Bankholding Zrt. tagbankjai és lízing leányvállalatai önállóan is meghatározó szerepet töltenek be a hazai vállalatok finanszírozásában, együtt pedig olyan szereplőként jelennek meg a piacon, amely a fejlődés motorjaként minden szegmensben a legversenyképesebb szolgáltatást tervezi nyújtani. A fejlesztések és a mérethatékonyság eredményeként az ügyfélkiszolgálás még hatékonyabbá és gyorsabbá válhat, szakértőink pedig egyesült erővel támogatják ügyfeleinket a minél jobb finanszírozási konstrukciók kidolgozásával és hatékonyabb folyamatok bevezetésével.

 

Önnek a változásokkal összefüggésben semmilyen teendője nincs!

 

Meglévő szerződésével kapcsolatos kérdései esetén forduljon ügyfélszolgálatunkhoz a már ismert elérhetőségeken, amelyet weboldalunkon (www.takareklizing.hu) megtalál.

 

Jövőbeni új szerződéskötési igényeivel továbbra is forduljon hozzánk bizalommal, és január 1. után keressen bennünket a 06 1 345 2330-as telefonszámon, e-mailen: telemarketing@euroleasing.hu vagy tájékozódjon weboldalunkon: www.euroleasing.hu.

 

Takarék Lízing:

www.takareklizing.hu 06 1 461 6040, lizing@takarek.hu

 

Azonnali fizetési rendszert érintő karbantartás

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartás miatt a Takarék Netbank,  Mobilapp, e-Bankszolgáltatásokat érintően 2022.10.02. 00:00 és 2022.10.02.03:00 között fennakadások várhatóak, rövidebb, 1-2 perces szakadozások fordulhatnak elő.
 
Köszönjük megértését és türelmét!
Takarékbank Zrt.

 

RÉSZLETEK