Fontos ügyféltájékoztatás adathalász kísérletről

Tisztelt Ügyfeleink!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy adathalász kísérlet történt a Takarékbank és Ügyfelei ellen.

A kísérlet során Ügyfeleink olyan, látszólag a Takarékbanktól érkező e-mailt kaphattak, amelyben arra kérték őket, lépjenek be az e-mailben küldött linken keresztül a Netbank fiókjukba.

Amennyiben Ön kapott ilyen e-mailt, kérjük, törölje azt, és az e-mailben javasolt lépéseket ne kövesse, ne adja meg felhasználónevét és jelszavát! Saját adatainak védelme, biztonsága érdekében kérjük, ne kattintson az adathalász   e-mailben szereplő linkre!

A bank az adathalász oldalt letiltatta. Amennyiben megadta az adatait, kérjük, haladéktalanul jelezze telefonos Ügyfélszolgálatunkon keresztül (+361 3113110), vagy bármelyik bankfiókunkban és a Netbank felületén kezdeményezze jelszavának megváltoztatását is!

Tájékoztatjuk, hogy a Takarékbank soha nem küld Netbankba való belépésre vonatkozó felkérést e-mailben. Ügyfeleinknek azt javasoljuk, kizárólag a bank hivatalos weboldalán keresztül lépjenek be a Netbankba.

 

Üdvözlettel: 

Takarékbank Zrt.

Tisztelt Ügyfelünk!


Kedvezményes díjazású számlacsomaggal várjuk a Sberbank kisvállalati ügyfeleit és az OBA kártalanításban érintett lakossági ügyfeleket a bank fiókjainkban.
A részletekkel kapcsolatban érdeklődjön kollégáinknál! Bankfiókokkal kapcsolatos információk: https://takarekbank.hu/atm-fiok