Bogáthy József zenepedagógus, kürtművész, Czóbel Marianna zománcművész és Kovács László mesteredző vehette át az idei évben a Somogyi Prima-díjat. A közönségdíjas Nyéki Kálmán katolikus pap lett.

Az ünnepélyes díjátadóra 2014. október 17-én, pénteken este került sor a kaposvári Csiky Gergely Színházban. A Vállalkozók Országos Szövetségének (VOSZ) megyei elnöksége által immár nyolcadszor került átadásra a rangos díj művészek, sportolók, tudósok,közösségi személyek munkájának elismeréséül.

A zenés-táncos gálaműsor keretében a zsűri három Prima-díj odaítéléséről döntött, a negyedik személyt maga a közönség választhatta. A szavazás eredményeképpen a közönségdíjat Nyéki Kálmán katolikus pap vehette át tevékenységének elismeréséül.

A Somogyi Prima-díj ünnepélyes átadása többek között a Szigetvári Takarék támogatásával valósult meg, Igazgatóságunk Elnöke, Dr. Kiss Endre és Kaposvári Fiókvezetőnk személyében a Díjátadók sorában is feltűntünk.

A Szigetvári Takarékszövetkezet szívből gratulál minden kedves díjazottnak!

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy az Azonnali Fizetési Rendszerben tervezett karbantartás miatt várhatóan 2022.05.21. 23:30 - 2022.05.22. 04:00 óra között 1-3 perces szolgáltatás kiesés várható. Ezen időszak alatt az azonnali fizetési tranzakciók elutasításra kerülhetnek.

 

Részletek