A Szigetvári Takarék 2017. április 11-én küldöttgyűlést tartott, amelyen a következő 5 éves ciklusra új tisztségviselőket választottak.

Dr. Kiss Endre elnök úr a tisztújítás előkészítése során döntött a visszavonulásáról, így a jelölőbizottság javaslatára Osztrogonácz Gábort, a Szigetvári Takarék ügyvezető igazgatóját választották az Igazgatóság új elnökének. A Takarék további igazgatósági tagjai Dr. Kiss György, Dr. Bencs László, Bárdi Jenő, és Dr. Gyarmatiné Szentes Anikó ügyvezető igazgató lettek. A Szigetvári Takarék Felügyelő Bizottságának elnöki pozícióját - az előző ciklushoz hasonlóan – továbbra is Csökliné dr. Valler Mária tölti be, a testület további tagjai Dr. Orosdy Béla, Dr. Szabó Zoltán, és Dr. Zeller Gyula lettek.

 

A Takarék működésének újabb mérföldkövéhez érkezett azáltal is, hogy a küldöttek meghozták az elvi döntést arról, hogy november 30-ai hatállyal egyesül a Bóly és Vidéke Takarékszövetkezet, a Mecsek Takarék Szövetkezet, és a Szentlőrinc-Ormánság Takarékszövetkezet a Szigetvári Takarékszövetkezettel. Az egyesülés módja beolvadás a Szigetvári Takarékszövetkezetbe.

 

Az egyesülés összhangban van a szövetkezeti integráció stratégiával, év végére közel 66 ezer lakossági, közel 13 ezer vállalkozó és közel 150 önkormányzati ügyféllel rendelkező, 115 milliárd forint mérlegfőösszegű Takarék jön létre, amely a térség meghatározó pénzintézeteként méltó versenytársa lesz a kereskedelmi bankoknak.

Tisztelt Ügyfelünk!


Kedvezményes díjazású számlacsomaggal várjuk a Sberbank kisvállalati ügyfeleit és az OBA kártalanításban érintett lakossági ügyfeleket a bank fiókjainkban.
A részletekkel kapcsolatban érdeklődjön kollégáinknál! Bankfiókokkal kapcsolatos információk: https://takarekbank.hu/atm-fiok