Takarékszövetkezetünkbe beolvad a MECSEK TAKARÉK Szövetkezet és a Szentlőrinc-Ormánság Takarékszövetkezet, mely beolvadást követően Takarékszövetkezetünk válik a beolvadó takarékszövetkezetek általános jogutódjává (a továbbiakban: Jogutód Takarékszövetkezet).

Tájékoztatjuk, hogy az egyesülés kapcsán Ön jogosult eldönteni, hogy a beolvadást követően létrejövő Jogutód Takarékszövetkezet tagja kíván-e lenni. 
A nyilatkozattételre vonatkozó tudnivalókat tartalmazó hirdetményt és a nyilatkozatmintát az alábbi linkekre kattintva érheti el.


A hirdetmény mellékletét képező – és minden tag részére postai úton megküldött – egyesülési tervbe (amely tartalmazza az átalakuló szövetkezetek vagyonmérleg tervezetét és a Jogutód Takarékszövetkezet vagyonmérleg tervezetét, továbbá az egyesülési szerződés tervezetét, a beolvadást követően a befogadó takarékszövetkezet módosuló (új) alapszabályának tervezetét, végül a Jogutód Takarékszövetkezetben tagként részt venni nem kívánó személyekkel történő elszámolás módjára vonatkozó szabályzat tervezetét) a Takarékszövetkezet székhelyén (7900 Szigetvár, József Attila u. 19.) előre egyeztetett időpontban van lehetősége betekinteni.


Üdvözlettel,
Szigetvári Takarék

Tisztelt Ügyfelünk!


Kedvezményes díjazású számlacsomaggal várjuk a Sberbank kisvállalati ügyfeleit és az OBA kártalanításban érintett lakossági ügyfeleket a bank fiókjainkban.
A részletekkel kapcsolatban érdeklődjön kollégáinknál! Bankfiókokkal kapcsolatos információk: https://takarekbank.hu/atm-fiok