Takarékszövetkezetünkbe beolvad a MECSEK TAKARÉK Szövetkezet, a Szentlőrinc-Ormánság Takarékszövetkezet és a Bóly és Vidéke Takarékszövetkezet, mely beolvadást követően Takarékszövetkezetünk válik a beolvadó takarékszövetkezetek általános jogutódjává (a továbbiakban: Jogutód Takarékszövetkezet).

Tájékoztatjuk, hogy az egyesülés kapcsán Ön jogosult eldönteni, hogy a beolvadást követően létrejövő Jogutód Takarékszövetkezet tagja kíván-e lenni.


A nyilatkozattételre vonatkozó tudnivalókat tartalmazó hirdetményt, a nyilatkozatmintát, valamint az egyesülési tervet (amely tartalmazza az átalakuló szövetkezetek vagyonmérleg tervezetét és a Jogutód Takarékszövetkezet vagyonmérleg tervezetét, továbbá az egyesülési szerződés tervezetét, a beolvadást követően a befogadó takarékszövetkezet módosuló (új) alapszabályának tervezetét, végül a Jogutód Takarékszövetkezetben tagként részt venni nem kívánó személyekkel történő elszámolás módjára vonatkozó szabályzat tervezetét) az alábbi linkekre kattintva érheti el.


Üdvözlettel,

Szigetvári Takarék

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy az Azonnali Fizetési Rendszerben tervezett karbantartás miatt várhatóan 2022.05.21. 23:30 - 2022.05.22. 04:00 óra között 1-3 perces szolgáltatás kiesés várható. Ezen időszak alatt az azonnali fizetési tranzakciók elutasításra kerülhetnek.

 

Részletek