Fontos jogi lépéssel erősítettük meg egyesülési szándékunkat a MECSEK TAKARÉK Szövetkezettel és a Szentlőrinc-Ormánság Takarékszövetkezettel. Mindhárom takarék esetében, a szeptemberben megtartott küldött- és részközgyűléseken a küldöttek elfogadták a három takarékszövetkezet egyesülésére vonatkozó napirendi pontot.

A döntés értelmében 2017. november 30-tól egy szervezetként folytatjuk tovább működésünket Dél TAKARÉK néven*.

 

A fúzióval jelentősen erősödik piaci szerepünk a térségben. Külön-külön is több mint fél évszázados múlttal, stabil pénzügyi háttérrel rendelkezve, stratégiai szövetséget kötünk, hogy egyesített erővel, tudással, vagyonnal erősítsük tovább a piacon elfoglalt helyünket, és még magasabb színvonalú szolgáltatásokat nyújtsunk ügyfeleinknek. A fúziót követően a továbbra is versenyképes ajánlatok mellett új lehetőségek kapuját nyitjuk meg meglévő és leendő ügyfeleink számára.

 

Az ügyfeleinket érintő folyamatról hivatalos, írásbeli tájékoztatást küldtünk, a változásokról pedig honlapunkon és fiókhálózatunkban folyamatos információt nyújtunk. Amennyiben ezeken felül szívesen fogad közvetlen értesítést, kérjük, iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre az egyesules.szigetvaritakarek.hu honlapon!

 

Fúziós hirdetmény változásokról

*A Szigetvári Takarékszövetkezet a MECSEK TAKARÉK Szövetkezet és a Szentlőrinc-Ormánság Takarékszövetkezet a Dél TAKARÉK Szövetkezet néven történő egyesülésről döntött, az új cégnév lefoglalásra került, cégbírósági bejegyzése az egyesüléssel együtt, 2017. november 30-ig várható.

Tisztelt Ügyfelünk!


Kedvezményes díjazású számlacsomaggal várjuk a Sberbank kisvállalati ügyfeleit és az OBA kártalanításban érintett lakossági ügyfeleket a bank fiókjainkban.
A részletekkel kapcsolatban érdeklődjön kollégáinknál! Bankfiókokkal kapcsolatos információk: https://takarekbank.hu/atm-fiok