Igazi LEGO® rajongók álma valósulhatott meg a hétvégi Kocka Fesztiválon partnerünk, a Pécsi Kulturális Központ szervezésében!

Már hetekkel a rendezvény előtt élénk figyelem övezte a Kocka Fesztivált, amely október 18-19-én érkezett pécsi állomásához, a Pécsi Kulturális Központba.

 

Több emelet magasan, számos helyszínen várták az érdeklődőket a LEGO® kockákból épült terepasztalok és egyéb alkotások, a résztvevőknek mindemellett lehetőségük nyílt arra is, hogy kedvükre alkossanak, játszanak és építsenek a fesztivál ideje alatt. A szerencsések pedig értékes nyereményekkel gazdagodhattak, amely minden bizonnyal még emlékezetesebbé tette számukra a hétvégét.


A Szigetvári Takarék örömmel vállalt szerepet a fesztivál támogatásában, mely remek lehetőséget kínált a családok számára a közös időtöltésre. Reméljük, hogy mindenki kellemesen érezte magát a rendezvényen!

Tisztelt Ügyfelünk!


Kedvezményes díjazású számlacsomaggal várjuk a Sberbank kisvállalati ügyfeleit és az OBA kártalanításban érintett lakossági ügyfeleket a bank fiókjainkban.
A részletekkel kapcsolatban érdeklődjön kollégáinknál! Bankfiókokkal kapcsolatos információk: https://takarekbank.hu/atm-fiok