Pécsre érkezik a „Segítség a CSOK-hoz”! 2016. január 1-jétől jelentős változások léptek életbe a családi otthonteremtési kedvezmény igénylés feltételeivel kapcsolatban. Az összegek növekedtek, elérhetővé vált a 10+10 millió forintos lehetőség. Ha szeretne többet megtudni a CSOK-ról, aktuális információkkal, személyes tanácsadással segítünk 2016. február 15-én Pécsen!

A Takarékok, az FHB Bank és a Portfolio közös programján az előadások után szakértőinknek Ön is felteheti kérdéseit az otthonteremtési kedvezménnyel kapcsolatban.

 

A „Segítség a CSOK-hoz” pécsi programja ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

 

Regisztrálj most!

 


A program témái:


Hogyan élhet az új CSOK lehetőségével?
Melyek a legfontosabb feltételek?
Mire kell figyelni az igénylés során?
Hol vannak most lehetőségek az ingatlanpiacon?


Találkozzunk Pécsen!

 

A tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül ajánlattételnek. A Szigetvári Takarékszövetkezet a hitelbírálat jogát fenntartja.

A hirdetésben szereplő Családok Otthonteremtési Kedvezménye Magyarország Kormánya által nyújtott támogatás. A hirdetésben szereplő hitel a Magyarország Kormánya által nyújtott Családok Otthonteremtési Kedvezménye támogatáshoz kapcsolódik.


Kérjük, a részletekről tájékozódjon a Szigetvári Takarékszövetkezet fiókjaiban vagy a honlapon közzétett dokumentumokból és Hirdetményből. További információért forduljon a Szigetvári Takarékszövetkezet munkatársaihoz, vagy keresse fel a www.csok.takarek.hu honlapot.

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy az Azonnali Fizetési Rendszerben tervezett karbantartás miatt várhatóan 2022.05.21. 23:30 - 2022.05.22. 04:00 óra között 1-3 perces szolgáltatás kiesés várható. Ezen időszak alatt az azonnali fizetési tranzakciók elutasításra kerülhetnek.

 

Részletek