A Szigetvári Takarék mindig is elkötelezett volt az ifjúság pénzügyi kultúrájának, pénzügyi intelligenciájának fejlesztése iránt, amely idén többek között egy rajzpályázat kiírásával valósul meg.

Szeretnénk figyelmébe ajánlani a Szigetvári Takarék, Takarékossági Világnap alkalmából meghirdetett rajzpályázatát, amely óvodák és általános iskolák körében „Készítsd el saját hűtő mágnesed!” címmel kerül meghirdetésre, az alábbi három mottóval:

- „Az én bankom 100 év múlva”
- „Így segítek takarékoskodni anyának és apának”
- „Ha én gazdag lennék…”

A Rajzpályázatra rajzot benyújtó gyerekek, a saját munkájukat tartalmazó hűtő mágnessel gazdagodnak.
További részletek a Szigetvári Takarék rajzversenyéről.

Az általunk regionálisan meghirdetett rajzverseny mellett, idén is sor kerül az Országos Takarékszövetkezeti rajzverseny meghirdetésére is, amely az általános iskoláskorú gyermekeket hivatott megszólítani, melynek témája:

- „Ez a vágyam, erre gyűjtök!”


Az idei évben, a TakarékBank bankkártyákon átvehető pénzdíjakkal jutalmazza a nyerteseket! További részletek az Országos Takarékszövetkezeti Rajzversenyről.

 

A pályázattal szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy már igen fiatal korban érdemes elkezdeni a gyerekek pénzügyi edukációját. A játékos versengés alkalmat ad arra a pedagógusoknak és a szülőknek is, hogy elbeszélgessenek a takarékosságról a gyerekekkel, így minél hamarabb természetessé váljon a pénzügyi tudatosság témája számukra. Érdemes elmagyarázni, példákkal bemutatni, hogy apró lépésekkel is elérhetik mindazt, amire vágynak. Segítsünk együtt, gyermekeink álmainak megvalósításában!

 

Pályázatok beérkezésének határideje: 2014. november 30.

Tisztelt Ügyfelünk!


Kedvezményes díjazású számlacsomaggal várjuk a Sberbank kisvállalati ügyfeleit és az OBA kártalanításban érintett lakossági ügyfeleket a bank fiókjainkban.
A részletekkel kapcsolatban érdeklődjön kollégáinknál! Bankfiókokkal kapcsolatos információk: https://takarekbank.hu/atm-fiok